Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársak! Éreztétek-gondoltátok már úgy, hogy a párotok egy másik hajszínnel még szexisebb lenne?
Feleségemnek középbarna haja van. Sokszor fantáziálok arról (még szeretkezés közben is), hogy mennyivel szexisebb lenne vörös hajjal. Arra lennék kíváncsi, hogy mas ferfi is szokott-e igy lenni ezzel, vagy ez csak az én vagyok ilyen ostoba.
(Mar kertem a nejem, hogy fesse be a haját, persze juszt se teszi meg.)
Szőkéről váltott feketére,így perverzebb kinézete lett.
De amúgy jól áll neki ez is.
Volt egy exem ő vörös volt alapból,és barnára festette,nem volt igazán nyerő. Persze erről is én tehettem (ki más) mert még ismerkedős szakaszban csúnyát mondtam a vörösekről...
14: Hát, nem egyforma az ízlésünk... de ez nem baj.
Nekem már attól bizsereg ott lent, ha elképzelem az Asszonyt felöltözve, de intenzív réz hajszínnel. :-)
Alapból olyan hajszínűvel kell összejönnöd csak, ami bejön neked!
Ha neked a vörös hajú nők jönnek be, akkor hanyagold a szőkét, barnát feketét! Tudod a festett vörös az nem az igazi....
Nem csak a haj vörös.... Leggusztustalanabb, amikor egy fekete vagy barnahajú festi vörösre a haját. És amikor kezd nőni itt-ott a testén a sötét szőre, az nagyon ronda. De elég csak az arcára nézni, egy dús barna szemöldök nagyon nem klappol a vörös hajjal. Az jó dolog, ha a csajok ott a bugyi alatt meghagyják.... de képzeld el azt a szitut, amikor a (festett) vöröshajúról lekerül a bugyi, és ott a fekete bundás mókus... Az az igazi garancia a kókadt estére...
A gyönyörüséges fekete hajzuhatagát szőkére festette egy film miatt amiben tetszett a szőszi szereplő.
Háát nagyon fura mint a filmben a csaj. De amugy oké.
18
Az megvan, hogy természetes vörös/felnőttkorban is szőke haja csak a nők 1 százalékának van?
Mindezt úgy mondom, hogy szerintem borzalmas a festett szőke és festett vörös haj.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!