Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársak! Éreztétek-gondoltátok már úgy, hogy a párotok egy másik hajszínnel még szexisebb lenne?
Feleségemnek középbarna haja van. Sokszor fantáziálok arról (még szeretkezés közben is), hogy mennyivel szexisebb lenne vörös hajjal. Arra lennék kíváncsi, hogy mas ferfi is szokott-e igy lenni ezzel, vagy ez csak az én vagyok ilyen ostoba.
(Mar kertem a nejem, hogy fesse be a haját, persze juszt se teszi meg.)
Sokat számít a haj.
Volt egy 2éves kapcsolatom, abban egyszer úgy döntött az exem, hogy levágatja nagyon rövidre. Na utána nem kívántam annyira vele a dolgot, túl fiús lett.
Utána megnövesztette és kitalálta, hogy ő szőke akar lenni, ráadásul platinaszőke. Tudtam magamról, hogy a szőkék tetszenek, de soha nem mondtam neki. Utána sokkal jobban kívántam, egy ideig felpezsdítette a szexuális életet. Ebben az időben nagyon sok fiú bepróbálkozott nála, az egyik még úgy is, hogy konkrétan ott voltam mellette egy buliban.
A szőkékre nagyon sokan hajtanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!