Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Házas nők! Ti mennyire vagytok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házas nők! Ti mennyire vagytok hűségesek? Volt, aki félrelépett másik pasival? Ha igen, miért? Volt, aki jóval fiatalabb volt a férjeteknél?

Figyelt kérdés
2022. szept. 28. 11:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
7 éve vagyunk együtt 2 éve vagyok házas. Szeretem a férjem, de mostanság egyre többet gondolok rá hogy kitekintsek kicsit, hiányzik az izgalom, a férjem sajnos nem nyitott az új dolgokra, de továbbra is hűséges vagyok. N
2022. szept. 28. 11:35
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

Kezelgettem már mások asszonyait. Ohon szr teljesitmenyt kaptak, uncsi férj, én pacekom meg hatartalan

ferjes milfeket is lazaba kielegitem

24f

2022. szept. 28. 11:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Alapból hűséges vagyok. De ha hatalmába kerít valaki iránt egy mérhetetlen szintű vágy, akkor azt hiszem sajnos csak a lebukásmentes lehetőségig vagyok hűséges.
2022. szept. 28. 11:48
 4/8 anonim ***** válasza:
46%
Simán megdugnék egy férjes asszonyt.
2022. szept. 28. 11:56
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Nem hétköznapi együttlétet szeretem, sok nő azt sem tudja mit jelent az. Mikor mondom hogy mit takar az a szó csak vigyorog. Volt aki be is nedvesedet mert izgatta. Ha a nő nem jelez én nem fogok rá mozdulni. Domináns Férfi vagyok!
2022. szept. 28. 12:02
 6/8 anonim ***** válasza:
56%
A félrelépők többsége olyannal lép félre akivel akkor is dugna ha nem lenne házas - szimpátia, vonzalom, vágy. Többnyire a környezetéből - a legtöbb férelépés a munkahelyeken történik. Ja és a nők általában a korukbeli pasikat kedvelik.
2022. szept. 28. 12:14
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Most már nem vagyok hűséges. Az voktam addig, amíg ki nem derült, hogy a férjem megcsalt valami ócska lotyóval. A gyerekek és a közös ház, hitelek miatt vele maradtam, színlelem, hogy elfelejtettem az egészet és minden rendben, de a szívem mélyén nem bocsájtottam meg neki és már nem is szeretem. Ezért abszolúte nem érdekel ez a hűség dolog, a látszatot fenntartom mások előtt és persze előtte is, de ha szimpatikus egy férfi vagy csak simán működik a kémia, akkor nem zavartatom magam, félre lépek én is. Sokszor más férfiakkal tudok igazán jót beszélgetni is, mert a legbelső érzéseimet/gondolataimat már nem beszélem meg a férjemmel, nem bízom benne annyira, hogy teljesen megnyíljak neki. Eddig mindegyik fiatalabb volt a férjemnél.

38/N

2022. szept. 28. 12:28
 8/8 anonim ***** válasza:

Igen, szeretőt tartok. Otthon évek óta semmi szex, beleuntam. Sőt, most kezdem igazán érezni, mennyire nem éltem ki a vágyaimat a férjem mellett, mert a szex nem működött igazán. Pedig jól indult a dolog, de valamiért megrekedt. A mai napig nem jöttem rá az okára, pedig sokszor próbáltam ezt megbeszélni vele. Már nem próbálom.

40n

2022. szept. 28. 14:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!