Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas nők! Ti mennyire vagytok hűségesek? Volt, aki félrelépett másik pasival? Ha igen, miért? Volt, aki jóval fiatalabb volt a férjeteknél?
Kezelgettem már mások asszonyait. Ohon szr teljesitmenyt kaptak, uncsi férj, én pacekom meg hatartalan
ferjes milfeket is lazaba kielegitem
24f
Most már nem vagyok hűséges. Az voktam addig, amíg ki nem derült, hogy a férjem megcsalt valami ócska lotyóval. A gyerekek és a közös ház, hitelek miatt vele maradtam, színlelem, hogy elfelejtettem az egészet és minden rendben, de a szívem mélyén nem bocsájtottam meg neki és már nem is szeretem. Ezért abszolúte nem érdekel ez a hűség dolog, a látszatot fenntartom mások előtt és persze előtte is, de ha szimpatikus egy férfi vagy csak simán működik a kémia, akkor nem zavartatom magam, félre lépek én is. Sokszor más férfiakkal tudok igazán jót beszélgetni is, mert a legbelső érzéseimet/gondolataimat már nem beszélem meg a férjemmel, nem bízom benne annyira, hogy teljesen megnyíljak neki. Eddig mindegyik fiatalabb volt a férjemnél.
38/N
Igen, szeretőt tartok. Otthon évek óta semmi szex, beleuntam. Sőt, most kezdem igazán érezni, mennyire nem éltem ki a vágyaimat a férjem mellett, mert a szex nem működött igazán. Pedig jól indult a dolog, de valamiért megrekedt. A mai napig nem jöttem rá az okára, pedig sokszor próbáltam ezt megbeszélni vele. Már nem próbálom.
40n
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!