Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép, formás testű lányok is akarnak gyereket majd?
Az ilyen lányokról valahogy nem tudom elkepzelni hogy gyereket szüljenek,meg neveljenek.
Általában ők is akarnak majd?
Ők később vállalnak mint a többség?
Nekik kifejezetten tilos, jogszabályba van foglalva csakis a csúnya embereknek lehet gyereke a szépeknek ki kell halniuk 😂
Te nem tudod elképzelni, de ők és a férjük meg valószínűleg igen. S eme kérdésben az ő véleményük számít :)
Én pl. nem tudom szépnek minősülök e, mert elég szubjektív, de nem szeretnék gyereket, sem most sem később. De ennek a testalkatomhoz semmi köze. Egyszerűen nem vagyok oda a gyerekekért, kicsit sem vagyok "családcentrikus" és alapból sem az anyaszerep sem a letelepedés/megalkuvás nem vonz, sőt, taszít.
De amikor 10 kilóval több voltam mint most, akkor is így gondoltam, szóval nem, ezt nem a testzsír százalék határozza meg.
Ennek semmi köze az alkathoz. Bár van némi befolyásoló hatása annak, hogy az ember lánya nem akar mondjuk elhizni egy terhesség miatt. Nameg azért elég sok negatív hozadéka van a terhességnek a súlygyarapodáson kívül is.
Én pl 50 kg vagyok, rendszeresen edzek, és nem akarok gyereket. Nem feltétlen azért mert meghíznék, bár ez is szempont, hanem mert ki nem állhatom a gyerekeket.
Jóisten gyere le! 🤦♀️🤦♀️
Nem nagyképűségből (tényleg) de nekem rendszeresen mondták/mondják, hogy jó az alakom. Világéletemben anyuka akartam lenni és tudod mi változott miután szültem? Egy mérettel nagyobb lett a mellem és van pár csíkocska a hasamon. Ezt leszámítva pont olyan a testem mint előtte. De ha rajtam maradt volna az a pár kiló amit terhesség alatt szedtem fel, vagy lógna valamim az sem érdekelne, mert a kisfiamért megérte. Ha egy nő, tényleg, teljes szívéből anya akar lenni akkor nem a teste lesz az első dolog a prioritási sorrendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!