Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők hány éves korukban akarnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők hány éves korukban akarnak gyereket általában?

Figyelt kérdés
Én már nagyon szeretnék, de a legtöbb lány még nem szeretne, 24 vagyok. Hány évet kell még várnom hogy megkomolyodjanak a lányok?
2021. okt. 13. 19:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Hó hó

Oda anyagiak is kellenek ám

Putriba ki akar gyereket?Normális biztos nem

2021. okt. 13. 19:53
 2/13 anonim ***** válasza:
93%
Amikor megteremtem az anyagi hátteret.26-34 éves korom környékén.
2021. okt. 13. 19:56
 3/13 anonim ***** válasza:
57%
20-24 lenne biológiailag az ideális, de ma már sajnos nagyon kitolódik. Általában 30 körül jönnek rá, hogy kéne egy gyerek és sokszor 40 lesz, mire össze is jön.
2021. okt. 13. 20:00
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Én 40 körül.
2021. okt. 13. 20:06
 5/13 anonim ***** válasza:
84%

Nincsen ilyen életkor. Ahogyan semmi effélében sincs.

Amikor az ember megérik rá mentálisan, képes lemondani az “én”-ről, és képes megfelelő körülményeket biztosítani egy gyerek felneveléséhez.

Ez nem életkor kérdése.

2021. okt. 13. 20:20
 6/13 anonim ***** válasza:
92%
Megkomolyodni???? Pont azok a normalisak, akik ezt nem életkorhoz, hanem anyagiakhoz (is) kötik.
2021. okt. 13. 20:40
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Én soha
2021. okt. 13. 20:49
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Megint ezek a női megkomolyodós kérdések, nagyon frusztrált lehetsz kedves kérdező, ha minden problémád (társkeresés) a nőkre vetítesz ki..

Nincs ilyen, hogy valaki megkomolyodik, és bumm gyereket akar. Te 24 évesen miből tartanál el egy otthon GYES-en levő nőt meg a gyereket? Mert még frissdiplomásként sem kereshetsz úgy, hogy megengedhesd ezt magadnak. Hacsak nincs saját lakásod, akkor megintcsak tolódik a dolog, mert albéletbe a bizonytalanságba normális ember nem szül. Friss párkapcsolatba, ahol alig ismeri az egyik fél a másikat megintcsak az okosabbak már nem vállalnak gyereket,mert még bármi lehet. Én spec 4-5 év alatt nem is gondolkodnék ilyenen ha lennének ilyen ambícióim. De példának okáért én a hátam közepére sem kívánok egy gyereket se most se később, pedig nem tartom komolyatalannak magam.

23L

2021. okt. 13. 21:04
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarok, soha.

26/N

2021. okt. 13. 21:04
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy gyerek megfelelő felneveléséhez sajnos nem elég 2x120ezer havonta, az albérlet vagy hiteltörlesztés mellett, ezért sokan inkább tanulnak tovább, hogy többet keressenek és meg tudják adni a megfelelő anyagi hátteret a gyereknek. Szóval a pénz miatt van ez a kitolódás általában.
2021. okt. 13. 21:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!