Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők hány éves korukban akarnak gyereket általában?
Hó hó
Oda anyagiak is kellenek ám
Putriba ki akar gyereket?Normális biztos nem
Nincsen ilyen életkor. Ahogyan semmi effélében sincs.
Amikor az ember megérik rá mentálisan, képes lemondani az “én”-ről, és képes megfelelő körülményeket biztosítani egy gyerek felneveléséhez.
Ez nem életkor kérdése.
Megint ezek a női megkomolyodós kérdések, nagyon frusztrált lehetsz kedves kérdező, ha minden problémád (társkeresés) a nőkre vetítesz ki..
Nincs ilyen, hogy valaki megkomolyodik, és bumm gyereket akar. Te 24 évesen miből tartanál el egy otthon GYES-en levő nőt meg a gyereket? Mert még frissdiplomásként sem kereshetsz úgy, hogy megengedhesd ezt magadnak. Hacsak nincs saját lakásod, akkor megintcsak tolódik a dolog, mert albéletbe a bizonytalanságba normális ember nem szül. Friss párkapcsolatba, ahol alig ismeri az egyik fél a másikat megintcsak az okosabbak már nem vállalnak gyereket,mert még bármi lehet. Én spec 4-5 év alatt nem is gondolkodnék ilyenen ha lennének ilyen ambícióim. De példának okáért én a hátam közepére sem kívánok egy gyereket se most se később, pedig nem tartom komolyatalannak magam.
23L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!