Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a lányok akiknek szép testük van, ők általában nem akarnak gyereket?
Én nem vagyok szép, aztán mégsem akarok. Az egyik legjobb barátnőm gyönyörű, karcsú, (tipikus modell alkat)minden pasi oda van érte, és ő meg akar gyereket.
Nem ezen múlik.
Egész jó alakom van (járok edzeni, figyelek az étkezésemre) de mindenképp szeretnék gyermeket, többet is.
Valakinél biztos van ilyen, de nem jellemző.
Én 20 éves vékony, magas, homokóra alkatú csaj vagyok, de alig várom, hogy édesanya lehessek. Amúgy a szülés nem egyenlő azzal, hogy kövérek és löttyedtek leszünk. Meg ha azok is leszünk, utána még le lehet fogyni, lehet edzeni.
Nem minden a testalkat meg a szépség. Na az arcom pl nem szép, régen meg akartam műttetni az orromat, de rájöttem, hogy nem szétvagdalni kell magam, hanem a természetes adottsaágaimból kihozni a legtöbbet és belülről szeretni. Oké, kicsit eltértem a kérdéstől.
Tehát igen, akarok egy babát, lehetőleg még 30 éves korom előtt. Az a férfi, akinek szülök majd ne a testemért szeressen. Ennyit erről.
Elég jó testem van, de teszek is érte. (egészséges életmód, edzés)
Van már egy gyerekem és szeretnék is 1 éven belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!