Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az ilyen lányok később akarnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen lányok később akarnak majd gyereket?

Figyelt kérdés

Annyira érdekel az hogy azok a lányok akik fiatalon sokat fiúznak, mindig a legmenőbbekkel jönnek össze. Meg minden hétvégén buliznak. Instagramra fürdőruhás, fenékmutogatós képeket raknak. Ők később szeretnének vajon gyereket?

Én valahogy nem tudom elképzelni az ilyen lányokról hogy anyukák legyenek, és egy babával otthon legyenek.

2022. márc. 25. 16:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%
Nem fiúztam túl sokat buliba se jártam sokat, instára nem rakok ki fürdőruhás képet még sem akarok gyereket. Nem mindenkinek az az életcélja
2022. márc. 25. 16:17
 2/11 anonim ***** válasza:
79%
Pont ők szoktak tiniként vagy legalábbis fiatalon teherbe esni és szülni. Persze nem mindegyikük, aki ilyen, de a tizenéves kismamák nagyrészt ilyenek.
2022. márc. 25. 16:25
 3/11 anonim ***** válasza:
79%
Igen.Kiélik magukat,aztán jó családanyák lesznek. Kivétel persze mindenhol akad
2022. márc. 25. 16:25
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

mert, mikor kéne fiúzni meg bulizni, ha nem fiatalon?

amúgy egy jó pár olyat ismerek közülük, aki anyukaként is szívesen tölt fel szexi fotókat, vagy a bepunnyadt társaihoz képest szívesen kimozdul, gyerekestül is

2022. márc. 25. 16:34
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen az elletéte vagyok a leírtaknak, mégse akarok gyereket.
2022. márc. 25. 16:59
 6/11 anonim ***** válasza:
Te sem dugtál még!
2022. márc. 25. 19:26
 7/11 anonim ***** válasza:

Vad Katinak is van, pedig ő nem csak a fenekét mutogatta. Qrvából lesz a legjobb feleség, ahogy a mondás tartja.

Szerintem ez nem (csak) ettől függ.

2022. márc. 25. 21:02
 8/11 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok se egy nagy bulizós se olyan aki rohangál a pasik után, mégse akarok gyereket soha.

Persze koncertekre vagy házibuliba eljarok néha, volt már egyejszakasom is néha, mégis ezek száma elenyésző, semmivel se több mint egy átlag huszonévesé. Ettől eltekintve az isten mentsen meg a gyermekaldastol

2022. márc. 25. 21:09
 9/11 anonim ***** válasza:

Na látod, megmondtam. "Szerintem ez nem (csak) ettől függ." Van meg egy pár ilyen ismerősöm. Meg olyan is, aki tini korában csak a Lenin szoborral nem kefélt, mégis 3 gyereke lett és minta anya.

7. voltam

2022. márc. 25. 21:15
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Ezekből lesznek a vénlányok meg az egyedülálló anyák, mert ezekkel egy férfi se áll össze hosszabb távon.
2022. márc. 25. 22:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!