Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aszex nők akarnak gyereket?
Aszex nő vagyok, de nem. Sosem akartam, még akkor sem, amikor azt sem tudtam, hogy aszex vagyok
Undorodom az emberi közelségtől, az meg hogy kihordjak egy gyereket, és egy idegen ember matasson bennem, elképzelhetetlen
#2 te nem aszex vagy hanem súlyosan antiszociális valószínűleg 😳
Amúgy teljesen egyénfüggő, szerintem kb olyan arányban lehet mint bármelyik irányultságnál.
Aki aszex, az azért tud szexelni.
Sok közülük szokott is, a párja kedvéért néha.
A babáért biztos, hogy megtenné.
De mondjuk lehet, hogy nem jönne össze, valami hormonhiány miatt.
8. Azért nem kellene általánosítanod. S attól még hogy vki asszex, nem lesz hányingere a nemi szervektől. Nekem lehet igen, de nem mindenkire igaz, hogy attól, hogy nem kívánja a szexuális együttlétet, már egy testrésztől is rosszul lesz
Aki pedig azt írta, hogy tud szexelni, szerintem úgy értette, hogy nincs biologiai korláta. S igenis megesett már az életben, hogy bevállalta vki egy gyerekért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!