Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aszex nők akarnak gyereket?
Figyelt kérdés
2022. jún. 28. 22:55
11/19 anonim válasza:
Attól, hogy valaki nem érez szexuális vonzalamt, vagy irreleváns számára a szex, még nem jelenti azt, hogy ne vágyhatna családra.
13/19 anonim válasza:
Manapság már a szexet kívánó nők sem akarnak gyereket.
14/19 anonim válasza:
Van olyan kövér aki vékony akar lenni, biztos ebben is hasonló gondolkodású, hogy a szex nem tetszik, de gyerek kéne.
15/19 anonim válasza:
Én adnék ilyeneknek spermat. 20 millió forint lesz
16/19 anonim válasza:
Párom aszex (kb. 6 éve vált aszexuálissá). Nem akar gyereket. Mint írták még a szex gondolatától is irtózik így elég nehezen lehetne kivitelezhető ha akarna is. Max. mesterséges megtermékenyítéssel.
17/19 anonim válasza:
16. Aszexuálissá nem válik vki. Ha egy ponton elkezdett rosszul lenni a szex gondolatától az vmi más. Aszexnek születik az ember
18/19 anonim válasza:
17. Van aki születésénél fogva aszexuális. Van aki rendes szexuális életet élt és ezután válik aszexuálissá. Páromnál ez minden előzmény nélkül de nem egyik napról a másikra alakult ki. Hiába voltak jók de egyre ritkultak az alkalmak még végül teljesen megszűnt és semmilyen igény nem lett rá. Próbáltam volna finoman és fokozatosan visszaszoktatni a párom de még a szex gondolatától is kavarog a gyomra így gyakorlatilag semmilyen megoldás nem lehetséges. Ez egy orientáció ezt nem lehet megváltoztatni mint homoszexuális emberből sem lehet hirtelen heterót csinálni. Aztán magamon is azt vettem észre ,hogy egyre kevésbé igényelném a szexet. Nyilván ez egy önvédelmi funkció is. A nők egyre kevésbé hoznak lázba. Mondom úgy , hogy pár évvel ezelőtt magam sem gondoltam volna. Semmiféle erekciós és egyéb zavarom nincs de nagyon jó úton haladok én is az aszexualitás felé. Aszexuális emberrel csak szintén aszexuális tud együtt élni.
19/19 anonim válasza:
18. Tudod mit akkor legyen, nem vitatom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!