Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire lenne bunkó vagy undorító szexuális ajánlattétel?
Figyelt kérdés
Egy random nekem tetsző nőnek felajánlani 100 ezer forintot, hogy egy tetszés szerinti pláza ruhaboltjában szexeljen velem a próbafülkében?2022. szept. 24. 13:38
11/15 A kérdező kommentje:
10-es! Írtam privát üzenetet, ha tényleg komolyan gondolod.
2022. szept. 24. 15:41
12/15 anonim válasza:
első... "nem a táska tartalmát" milyen táska? mivan?? :D mi a frászról beszéltek.
13/15 anonim válasza:
Olyan volt már, hogy mondtam a volt páromnak jöjjön el velem vásárolni és nem fogja megbánni, mivel kis butik volt. Melltartót is próbáltam és behívtam, elővettem a faszát és leguggoltam és elkezdtem szopni, persze nem élvezésig, mert az túl feltűnő lett volna. De jó és izgi volt, aztán otthon szexeltünk, máskor is előfordult nyilvános helyen, v. este a parkban, padon, erdőbe sétálva, nagyon izgató és imádtam vele így szexelni is.
Szal eddig párkapcsolatban és szexkapcsolatban volt ilyen. N
14/15 anonim válasza:
Ilyen nőnek én is odaadnám a 100k-t
15/15 anonim válasza:
Azért majd írd már meg, hogy össze jött-e a 10-essel!:)
Kíváncsi vagyok, tényleg nő-e az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!