Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs semmi méltóság a prostikban, amikor ekkora
munkaerőhiány van az országban?
Én is dolgoztam svájban! Igen, pénzt kértem a társosagomért! (Ebbe néha beletartozott a szex, néha nem) Most van saját, újépitésu, hitelmentes lakásom, autóm, most pedog egy multinál dolgozom, mint helpdesk!
26 éves vagyok!
2022. szept. 23. 20:47
72/97 A kérdező kommentje:
#71! Mennyi ideig voltál szexmunkás Svájcban? Hogy ilyen fiatalon saját lakást vettél itthon? Amúgy ahhoz szívből gratulálok, hogy jelenleg rendes, tisztességes munkahelyed van!
Már nem vagyok benne, de taxisként prostikat hordtam címre. 2005-2009 között kerestek a csajok 1-1,5 milliót havonta. A legrusnyább csaj, akit alig vittek, ős is összerakott 5 kilót havonta a hajnali részegekből, akik mindenképp puncit akartak.
Nem tudom, hogy mostanában mi a helyzet, de ha csak simán maradt ennyi bevételük, mint közel 20 éve, akkor is elég jó állásajánlat kellene, hogy ebből kiszálljanak.
2022. szept. 24. 08:40
Arról nem is beszélve, hogy a megkeresett pénzt nagyjából mind feléli a legtöbb lány, aminek az áfája mind megy a költségvetésbe, tehát jóval több adót befizetnek, mintha gyárban dolgoznának 250-ért.
2022. szept. 24. 08:46
72
4 évig. Igaz, én több nyelven beszélek!
2022. szept. 24. 09:12
76/97 A kérdező kommentje:
75! Sejtettem, hogy több nyelven beszélsz, ha Helpdesk-eskent dolgozol. 4 év alatt annyit kerestél, hogy egy budapesti útépítésű lakást tudtál venni? Az önéletrajzodban hogy tüntetted fel ezt a négy évet? És hogy éled meg, hogy most lényegesen kevesebbet keresel?
Valóban van százezer betöltetlen álláshely. Milyenek? Minimál éhbér, szabadságod - pénzed lecsalják lelopják, szar körülmények, dolgozhatsz látástól vakulásig. Ismerősöm ment állásinterjúra neves német céghez és minimálbért akar még az is fizetni. Nagy ez az igazi szopás. Aztán a tanári fizetések is megérnek egy misét. Sok álláshely van de azért betöltetlen mert egy nagy fos. Én az átlag fölött keresek, vas saját kéróm de már ez is szinte a lónak a pélójára sem elég. Az is úgy, hogy nyolcféle IT rendszerrel kell foglalkoznom egyszerre. Úgyhogy 100% megérem azokat a csajokat akik a szexmunkát választják. Bár szerintem az sem egy egyszerű és könnyű munka de legalább megfizetik. Hidd el aki kiszolgáltatott helyzetben van azt a dolgozót cégek is megalázzák, kizsigerelik.
2022. szept. 24. 15:24
Kedves kérdező! Tanár vagyok! Azert tehettem meg, hogy abban dolgozzak, mert a férjem IT.s, viszont nem mindenki ilyen szerencses. Jo lenne ha nem a lábadat torolned beléjuk! Sok a betoltetlen hely? Tényleg? .... jah! Minimalbérért, meg 12 orázz! (Es persze ne legyen gyereked)
Tudod mit? Én is a prostiságot választanam, ha most egyedul lennék! Meleg van, dugni szeretek. Hol a gond?
Mostanra odajutottam, hogy inkább elmentem egy multihoz adatrögziteni, mert az én 200 ezres fizetesem+a férjem netto 800 ezres fizetese, kezdett kevés lenni!
Erről ennyit!
2022. szept. 24. 15:49
79/97 A kérdező kommentje:
78-as! Köszi a válaszod. Lehet, hogy tegnap picit elvetettem a sulykot. Tényleg elmennél prostinak, ha egyedülálló lennél jelenleg? A multis állásod ellenére is?
Nem a 78-as vagyok, de 200k szerinted mire elég? Egy albérlet még ha csak egy szoba is mondjuk vidéken is alaphangon 70-80k. Tudom, mert Szegeden ennyit fizetek egy patkanylyuk méretű szobaert. Marad akkor 120-130 ezer forint. Nem ettél, nem vettél egy új cipőt vagy kabátot, és pláne nem tettél félre egy vasat se. És ebből hó végére elárulom semmi nem marad. Próbálj meg te 120 ezerből kijönni, és utána lehet magyarázni.
2022. szept. 24. 17:50
Kapcsolódó kérdések: