Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs semmi méltóság a prostikban, amikor ekkora munkaerőhiány van az országban?
Figyelt kérdés
A Portfólió szerint 100 ezer betöltetlen állás van az országban. Tele vannak a különböző hirdető oldalak, fiatal lakásos prostikkal, akik ahelyett, hogy bejelentett tisztességes munkára jelentkeznének, inkább ezt a gyomorforgató életutat választják. Tudom, semmi közöm mit csinálnak, de akkor is. Nem lenne jobb meltosaggal, egyenes gerinccel havi 250-300-at keresni tisztességesen, mint 1-2 milliót ilyen nőhöz méltatlan, megaláz körülmények között?2022. szept. 23. 14:20
31/97 anonim válasza:
Úristen, nem fizet adót, most mi lesz. Mintha arra lenne költve az adó amire kéne…ha már ennyire irigy vagy, inkább az influencerekre legyél ki, ők azok akik tényleg a semmire kapják a sok pénzt.
32/97 A kérdező kommentje:
23-as! A válaszodban kétszer is hosszú ú betűvel írod azt a szót, hogy utálod. Helyesen rövid u betűvel írják. Így már értem, hogy miért vagy ennyire indulatos...
2022. szept. 23. 15:14
33/97 anonim válasza:
Ez a tartás szó kikészít. Mit tartasz?
34/97 anonim válasza:
Most aztán jól megmondtad a #23 nak. Senki ne kötekedjen a kérdezővel, mert könyörtelen a haragja
35/97 anonim válasza:
Egy prosti havi 1-1,5 milliót simán megkeres. Ha hozzászoktál a jóhoz utána nehéz lenne visszaállni arra, hogy havi 200 ezerből vergődj és számolgasd a filléreket egész hónapban. Továbbá nőket sok helyen nem is alkalmaznak csak mert nő. Igen 2022-t írunk és még mindig itt tartunk.
36/97 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy te kitörtèl, de a 600as fizu meg az a nagy tapasztalat az életről még nem tanította meg, hogy vannak emberek, akik nem képesek erre? Nem az akarat vagy a tartás hiányzik belőlük - bár szerintem az is kérdőjeles, hogy egy multis Karen mennyivel nőiesebb, mint egy profi prosti, aki nyelveken beszél, ízlésesen öltözködik és csábosan beszél -, hanem sok esetben az elemi készségek, pl beszédkészség, intelligencia, stb. Ezek az emberek ettől még ugyanolyan erkölcsi lények, szerethetők és nem kevésbé értékesek, de rossz lapot húztak... és kész
37/97 A kérdező kommentje:
Az influencer példa nagyon jó volt. Őket csak azért tartom többre a prostiknál, mert nevüket és arcukat vállalva teszik azt amit. A prostik nem saját nevükön és arcukat kitakarva ténykednek. Ha tisztességes amit csinálnak, miért kell takargatniuk a valós kilétüket?
2022. szept. 23. 15:26
38/97 anonim válasza:
Az ilyen emberek miatt mint te pl
39/97 anonim válasza:
Én megértem a kérdezőt, de itt nem fog neked senki igazat adni, itt mindenki behódol a punciknak!!!
Szégyen, hogy úgy szállnak be a Mercibe, hogy 50 dákó lógott a szájukba és az is, hogy OnlyFans nélkül még ájfonja sem lenne. Mind csak egy k...va. Sajnos kevés férfi, aki elitéli őket. De igen igazad van!
40/97 anonim válasza:
Amúgy senki nem mondta, hogy tisztességes, de mindenkinek megvan a joga eldönteni mit tesz és mit nem a testével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!