Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nincs semmi méltóság a prostik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs semmi méltóság a prostikban, amikor ekkora munkaerőhiány van az országban?

Figyelt kérdés
A Portfólió szerint 100 ezer betöltetlen állás van az országban. Tele vannak a különböző hirdető oldalak, fiatal lakásos prostikkal, akik ahelyett, hogy bejelentett tisztességes munkára jelentkeznének, inkább ezt a gyomorforgató életutat választják. Tudom, semmi közöm mit csinálnak, de akkor is. Nem lenne jobb meltosaggal, egyenes gerinccel havi 250-300-at keresni tisztességesen, mint 1-2 milliót ilyen nőhöz méltatlan, megaláz körülmények között?

2022. szept. 23. 14:20
 21/97 A kérdező kommentje:
És a prostik nem élhetnek száraz kenyeren? Vagy a hamis csillogás, gyors pénz és vásárlás több mint a női mivoltuk?
2022. szept. 23. 15:01
 22/97 anonim ***** válasza:
76%

Persze van tartása,mert eltartja egy férj vagy a szülei,nem a tanári fizetéséből él meg.

2022. szept. 23. 15:02
 23/97 anonim ***** válasza:
83%
Valld be, te is csak kevesled a fizetésed és mindenkit útálsz aki többet keres mint te, mert sajnálod tőlük. A prosti meg sokkal keres többet mint te ezért sokkal jobban útálod mint másokat. Ha 200 ezret keresnének ezzel a munkával akkor biztos vagoyk benne, hogy ez a kérdés nem született volna meg.
2022. szept. 23. 15:03
 24/97 anonim ***** válasza:
100%
Te magad is leírtad, hogy a prosti munkája egy nagy szar. Irigyled, hogy szar munkát végző ember sokat keressen?
2022. szept. 23. 15:05
 25/97 anonim ***** válasza:
88%

Akkor ítélkezzünk, ha valakinek a moziját végignéztük.

Amúgy azon csajok döntő többsége, akik a piacon egy pénztárosnál komolyabb munkát el tudnának látni, már nem hirdetnek. A visszaesés látványos. A valamennyire is jó prostik pár hónapon belül eltűnnek a piacról, pláne vidéken.

Jelenleg a vidéki nagyvárosokban (Miskolc, Pécs, Győr, Székesfehérvár, stb.) 1-2 jobb alakú és értelmes beszédre képes prosti van. A kisebb megyeszékhelyeken, mint pl Kaposvár, Veszprém vagy Zalaegerszeg, konkrétan és általában egy sem. A kisvárosokat és falvakat hagyjuk is.

Én egy időben jártam viszonylag vállalható, nagyonvidéki lányoknál is. 10-15 egy menet. De gyerekek, ezek a lányok sötétek, mint a téli éjszaka. Az egyik csaj valahol Somogyban azt magyarázta, hogy amúgy közmunkás volt, de fázott...! Itt meg jó melegben dolgozhat. Tehát itt nem öntudatos, erős nőkről van szó, akik ha nem prostik lennének, akkor várna rájuk valami meló 250-300 nettóért :/

Ez max a budapestiek egy részére igaz, de ők egyben azok, akik hülyére keresik magukat a szakmában.

26/97 anonim ***** válasza:
83%
Ne oszd az észt mert neked nem marad ki lehet próbálni tanàri fizuból akàr albérlet+rezsi+kaja+kocsi+gyógyszer,stb.hajrà....csak büszkén...ide jutottunk,egy szégyen ez az ország,tràgyadomb
 27/97 anonim ***** válasza:
89%
Mi közöd van neked ahhoz hogy ki miből él? Ki vagy te hogy megítélj másokat? Biztos anyagi háttérrel könnyű dumálni nagyokos! A minimálbér jelenleg havi nettó 135 000 forint. Az ország csóróbb részein emberek járnak ennyiért dolgozni. Nem csodálkozok hogy sokan bármit bevállalnak csak ne ennyiből kelljen nyomorogniuk.
2022. szept. 23. 15:07
 28/97 anonim ***** válasza:
80%
Még annyit, hogy ma már a budapesti prostik kb fele is olyan, hogy az már egy átlagos pasinak is derogál szerintem. Én el nem tudom képzelni, hogy valami ukrán építőmunkáson kívül ki gusztálna rájuk.
2022. szept. 23. 15:08
 29/97 anonim ***** válasza:
100%

Tipikus szolgalelkű mentalitás.

Nem fizet elég adót.

Tudatosan tartják nyomorban az embereket,mert ha nem lenne elég szegény,nyilván senki sem lenne prosti.

Csak,akkor mire költenék a pénzüket a gazdagok?

2022. szept. 23. 15:10
 30/97 A kérdező kommentje:
Biztos anyagi háttér? Nettó 600-at keresek a fővárosban élve. Egy szegény, vidéki családból származom. Tanultam diákhitel révén és mellette dolgoztam. Mert bennem volt ennyi tartás. Én segítem a szüleim, nem ők engem. Ha én erre képes voltam, ezen lányok miért ilyen akaratgyengék? Szóval ne oktasssatok ki, mert tudom mi az, hogy kevés...
2022. szept. 23. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!