Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ahhoz hogy szép nőt kapjatok mit tesztek? Azon felül, hogy esetleg nem kevés pénzetek van, amit rájuk tudtok költeni. Prostihoz ne menjetek soha. 30 F
"valamelyik szép nő nem sajnálja odaadni a testét még akkor is, ha nincs érdeke felém."
Mi ez ha nem tárgyiasítás? Odaadja? A szex az ilyen cserekereskedelem lenne? Prostinál odamész, megveszed kilóra és akkor témánál vagy. Más esetben a nő azzal fog szexszelni akit kíván és akivel akar. Nincs odadobálás, meg "jótékonykodás". Ez csak az ilyen betegek agyában van, mint te kérdező.
De jó lenne nekem is egy ilyen.:)
22: A pénz hiánya miatt nem simogat; nem odaadó velem szemben az álmaim nője kategória. Ne magyarázd meg. Ha a nő nem hasznàlati tárgy; akkor érdekelné mi van velem és a többi férfivel: aki egyedül van. És nem ùgy tekintene magára mint aki aranyból van alulról és vásárolni kellene.
42 éves vagyok. Ez elmúlt 15 évben csak csinos 20 év körüli barátnőim
voltak. Nagy pénzeket sosem tettem a dologba, mégis velem akartak lenni.
A határozottság, a megjelenés, és a kisugárzás az ami kell a lányoknak.
Meg az, hogy valaki odafigyeljen rájuk. Nálam megkapták.
"Ha a nő nem hasznàlati tárgy; akkor érdekelné mi van velem és a többi férfivel: aki egyedül van. És nem ùgy tekintene magára mint aki aranyból van alulról és vásárolni kellene."
De egy sötét, ostoba, kretén vagy. Attól hogy te férfi létedre egyedül vagy, az nem tartozik senkire, nem a számodra szép nők hibája. No fene, és a te pöcörőd miből van hogy kötelező rávetnie magát bárkinek? Itt akit nem érdekel a másik az pont te vagy. Hiszen szerinted használati tárgy az a hús-vér ember, aki bejön neked, de ő bottal se piszkálna. Beteg vagy ember, kezeltesd magad.
"akkor érdekelné mi van velem és a többi férfivel: aki egyedül van"
Lesz*rjuk hogy egyedül vagy. Ha pedig használati tárgynak nevezel egy nőt, ne csodálkozz ha még pofán is b*sz. Azt érdemled semmi mást.
27: Olvassál rendesen és értelmezz szöveget mielőtt támadsz. Hanem hasznàlati tárgy; akkor miért az alapján tárulkozik vagy ignoràl miszerint van- e pênz vagy nincs? A kérdés az alapján születik miszerint ti azért kritizàltok engem; mert úgy akarok szép nőt; hogy nem tudom habzsi dőzsîztetni.
28: Hogy jönnek ide a duci nők?
Amúgy egy duci nőnek is nagy az arca; ha van kïvànatos fenék alatta.
29: Amikor a szép nő szép szavakat kap; az érdekli őt? Mennyi férfi van egyedül? Vajon miért?!Talán azért mert a szép nőnek nehezére esik érdekektől mentesen felkïnàlkozni és kitárulkoznia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!