Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, ahhoz hogy szép nőt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ahhoz hogy szép nőt kapjatok mit tesztek? Azon felül, hogy esetleg nem kevés pénzetek van, amit rájuk tudtok költeni. Prostihoz ne menjetek soha. 30 F

Figyelt kérdés
Én voltam ott. De vagy szexuálisan kiégett volt a delikvens, vagy nem lehetett nyalni, mert kellemetlen folyása volt. Itt Dunaújvárosban meg akinek nincs pénze, az le is mondhat szerintem a szép nőröl. A fiatalabb nők írtóznak a kopaszodó emberektől, az idősebbek nem feltétlenül, de ugyanúgy pénzéhesek. Valaki 15 évesen kap egy korabeli "finom húst", mert úgy hozza az élet, hogy egymásra találnak. Valaki meg felnőtt létére nem dugott még egy jót soha. Sokszor van olyan érzésem, hogy elkorcsosultak bizonyos emberkategóriák. A régi férfiaknak azért jutott NŐ, még ha ideig óráig tartott, akkor is.
2022. szept. 22. 21:52
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
Lehet igénye, csak az embernek életében legalább egyszer meg kéne tapasztalania azt is, hogy akkor is lehet boldog, ha nincs úgy pénze.
2022. szept. 22. 23:19
 12/38 anonim ***** válasza:
100%
#9 én meg annak örülnék ha valaki adna csak úgy ajándékba egy milliót, de nem történt meg 😂 Kénytelen vagyok megdolgozni minden fillérért, az eredmény sehol sem jön magától ha nem teszünk érte.
2022. szept. 22. 23:23
 13/38 anonim ***** válasza:
100%

11

Jajjj de rendi vagy! Tök klassz, hogy megemgeded, hogy legyen igénye a nőnek! Hát tapasztald! Ki tart vissza!? Szabad párválasztási jogod van! (Neked is, nekem is)

2022. szept. 22. 23:25
 14/38 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy ti a pénz meglétét vagy éppen annak hiányát egyenlővé teszitek a szép nő meglétével vagy éppen annak hiányával. Egyenesen arányosan. Holott ők elméletileg nem tárgyak, akiket a pénz mozgat.Hmm? Na azért ezen a ponton azért el lehet gondolkozni.
2022. szept. 22. 23:26
 15/38 anonim ***** válasza:
71%
Neked lehet elgondolkozni inkább, kérdező. Én pl. az összes nőmmel úgy jöttem össze eddig, hogy fogalmuk sem volt róla, mennyit keresek. Farmerban járok meg pólóban, kifejezetten csóró csávónak nézek ki. És nem egy jó nőm volt már.
2022. szept. 22. 23:30
 16/38 anonim ***** válasza:
100%

14

Tehát, te válogathatsz felszínes szempontok alapján, (ugye neked szép nő kell) de a nő ne tegye ezt? Nice

2022. szept. 22. 23:32
 17/38 anonim ***** válasza:
100%

#14 inkább neked kellene elgondolkoznod. A sikertelenséged akarod ráfogni a pénzre, de te is tudod nem attól van csak nem akarsz szembenézni az igazsággal.

Picsogsz mint egy óvodás, de te mit tettél azért hogy csajod legyen? Te írtad ki sem mozdulsz, nem ismerkedsz, nem kezdeményezel. Magától nem fog egyetlen nő sem bekopogni hozzád hogy jaj had répázzalak már le.

2022. szept. 22. 23:32
 18/38 anonim ***** válasza:
70%

Én is szép nő vagyok, kis túlzással akármelyik Tinder matchem összejönne velem habozás nélkül. Csak mondjuk nem egy malacperselyt keresek, hanem egy társat akit szerethetek. És utóbbit sokkal sokkal nehezebb találni.

Ha te olyan felszínes ember vagy aki pénzben méri a nőket, és azt gondolja minden nő ezen az anyagias síkon választ párt, akkor meg is érdemled a nyomorod.

Én például háromszor voltam nagyon szerelmes, első barátom huszonéves csóró egyetemistaként az anyjával élt, és az egyetem után se lett jó munkája. Hol itt a pénz?

A második nagy szerelmem szintén akkor kezdte az egyetemet gyári meló mellett, az anyjával élt ő is. Itt már talán volt pénz, de könyörgöm semmit nem tudott kvázi felmutatni amire ti azt hiszitek hogy a nőnek csak az számít. Se lakás se kocsi, semmi.

Harmadik esetben a férfinek volt minden ilyen anyagi dolga, de ez csak a jó sokadik randi után derült ki, illetve az első randin otthon hagyta a pénztárcáját és én hívtam meg sörre egy lebuj kocsmába. Na erről ennyit.

2022. szept. 22. 23:35
 19/38 anonim ***** válasza:
69%
#18 wow egy lebuj kocsmában randi? Máris szerelmes lettem :)
2022. szept. 22. 23:38
 20/38 anonim ***** válasza:
70%
Én is csóró egyetemista voltam/vagyok, szóval igen marad a romkocsma. :DD
2022. szept. 22. 23:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!