Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 éves lányként nagyon ciki, hogy még szűz vagyok?
Figyelt kérdés
Még nem találtam olyat, akivel át élhettem volna.2022. szept. 22. 16:30
11/18 anonim válasza:
Akkor ciki ha ez nem azért van mert így szeretnéd, hanem mert nem volt rá lehetőséged hogy elveszítsd. Ha utóbbi és szeretnél ismerkedni, akkor nézz magadba és változtass.
12/18 anonim válasza:
Nem gond, ne foglalkozz a többiekkel, ez nem verseny.
13/18 anonim válasza:
Semmi gond ezzel, nem ciki ez csak egy állapot. Nem vagy ettől kevesebb.
14/18 anonim válasza:
Sokkal értékesebb vagy az átlagnál. Továbbra sem verseny! Mindazonáltal, szerencsés lesz az a férfi, aki megkapja a lehetőséget a felfedezésre!
15/18 anonim válasza:
Fiúként sem ciki, felejtsük màr el ezt higy mi ciki és mi nem.
16/18 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki. Ezt csak Te/Ti parázzátok túl.
Vannak elég sokan akik még akár 30 évesen is szüzek. Na és? Többre értékelhető egy olyan nő aki 24-26-30 évesen szűz, mint aki 12-13 már nem.
Ne izgulj ezen. Majd,, ha eljön az idő, nem leszel az.
Nem a reklám helye, úgyhogy ez a Te titkod. Külső nyomai nincsenek. Első partnered pedig sokkal többre fog értékelni.
Kitartást, és sok sikert, hogy megtaláld akinek odaadod.
47F
18/18 anonim válasza:
Majd beavat valaki szex rejtelmeibe hamarosan
39F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!