Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furcsa, ha 25 éves lányként a 35-40 körüli pasik tetszetenek?
Világ eletembe a nálam 10-15 évvel idősebbek jöttek be de mindig végül velem egykorúak mellett kötöttem ki.. de annyira unom már, hogy mindegyikbe bele kell nevelni a házimunkát (mármint a normálisat, nem az egyetemista feelinget), meg kell várni míg befejezi a tanulmányait, hogy talájon normális munkát, hogy az ágyban is aig tudnak valamit, hogy legyen lehetőségünk utazni kikapcsolódni.. mindezt egy 35-40 éves nem defektes pasi már tudja nyújtani. Ez szerintetek baj? Barátnőm szerint készen akarom kapni azt a csomagot, amiért mások megkűzdenek..
(én már jól keresek és teljesen önálló vagyok nem eltartatni akarom magam)
Azért nem azt az egy szót írtam el mint látod, valamelyikről meg teljesen kimaradt az ékezet, de nyilván ha gyakorikérdéseken elírok egy szót, akkor nem lehet jó állásom.. :)
Azt egyik se hagyja hogy én fizessek mindent, és ezt teljesen megértem, de ha meg el akarok menni egy hónapba 2x étterembe 1x moziba, és egy évbe 2x nyaralni akkor meg az van hogy vagy alig tudja kifizetni az ő részét és emiatt bűntudatom van, vagy nem megyünk..sokáig voltam olyan kapcsolatba pályakezdővel akivel az utóbbi volt, összeköltözés után meg nem nézte jó szemmel hogy bár ő épp kicsengeti mindennek a felét, én még vígan járok kozmatikushoz.. azt meg, hogy segítsek csak a legrosszabb esetbe hagyta, akkor meg annyira magába roskadt hogy az ágyba se teljesített :/ .. nagyon sok ebből a kellemetlen szitu, és a konfliktusforrás..
Igen baj és furcsa.
De ezzel nem vagy egyedül.
A régebbi 20 év körüli ismerőseim nagy része 40-45 körüli férfival jött össze és házasodtak össze.
Nagy részénél lett már gyerek is.
Érdekes mindenkinél 1-2 éven belül jött a gyerkőc és a házasság.
Azóta a lila ködből és utazgatós facebook posztokból átmentek a képek szép lassan szürke és unalmas unott fejet vágó gyerekkel pózoló képekbe.
Ők a legaktívabbak a régi osztálytalálkozó szervezésében :D
Szerintem te csak rossz férfiakat fogtál ki.
Nem minden férfi olyan amit te leírtál a 25 év körüli korosztályra és ez fordítva is igaz nem minden 35-40 körüli pasi olyan amilyennek te elképzeled.
A barátnőidnek igaza van.
De azt kifelejtik hogy a "fiatalkori összecsiszolódás" nagyon fontos és csak ezekből a kapcsolatokból lesz hosszú távon egészséges házasság stb stb
Nyilván vannak kivételek de én ezt tapasztalom a környezetemben élő idősebb emberektől.
Az én személyes véleményem hogy hosszú távon maximum 10 év korkülönbség fér bele mert elég érdekes lesz ha 45 évesen egy 60 éves emberrel leszel majd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!