Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal lányként hol lehet a tinderen kívül ismerkedni munka mellett?
Igen, jött egy halom privát.
Nem itt keresgélnék, köszönöm.
Budapesti vagyok.
De a kötelezőkön kívül nem járok egyedül pl cukrászdába, lányként ha látok is bárhol egy helyes fiút, hülyén jönne ki, ha én mennék oda.
Hiába van meg a szemkontaktus, félénk, vagy nyuszi mind.
Olyan helyek, programok érdekelnének, ahová mehetek egyedül is, és hozzám hasonló ápolt, értelmes, normális, 24-28 éves embereket ismerhetnék meg.
"Hülyén jönne ki, ha én mennék oda"
Másnak ezért van párja, ő odamegy a srácokhoz és nem csak várja a jelentkezőket.
"Hiába van meg a szemkontaktus..."
Szokj hozzá hogy a sok zaklatási ügy, lenéző stílusú visszautasítás, ne zavarjon engem senki mentalitás miatt nem sokan fognak odamenni hozzád. Ez nem nyusziság, pusztán egy reakció a jelenlegi nézetekre.
Szóval ha szeretnél valamit, akkor neked is bele kell tenni valamit az ismerkedésbe.
Imádom ezeket az általános válaszokat. Hobbikör.
Úgy írja ezt mindenki, mintha ez lenne a megoldás.
Olvasni szeretek, sütni, filmezni, színházba járni.
Olvasó körben kétlem, hogy megtalálnám a párom, könyvmoly nem vagyok.
Sütős körről nem tudok, hogy létezne, el sem tudom képzelni.
Filmklubban sem voltam, de más filmrajongónak lenni és más megnézni az új horrort, ami kijött februárban.
Színjátszó körbe sem mennék.
Hiába érdekelnek dolgok, ezeket egyedül űzni inkább ijesztő.
Nem megyek el egyedül színházba, csak hogy ismerkedjek. A magányosan ülő embereket a legtöbben kinézik mindenhol.
A társastánc pedig olyan, hogy vagy passzolsz a párodhoz, vagy nem. Kicsi az esélye pont ott olyanra lelni, aki be is jön. 3 évig társastáncoltam.
Lányként milyen "szövegek" jók?
Mondjuk eladófiú egy mekiben, boltban?
Szia-segíthetek-igen, ebben. És utána? Amúgy van barátnőd? Vagy, "a számodat is kérném, köszi"?
Vagy egy metrón, mondjuk a harmadik összepillantás után?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!