Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiatal lányként hol lehet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal lányként hol lehet a tinderen kívül ismerkedni munka mellett?

Figyelt kérdés
2020. febr. 18. 13:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
69%

Van másféle tánc is, nem csak olyan, ahol párban táncolnak.

Nincs azzal semmi gond, ha egyedül mész valahová. Bár koncertre, moziba én sem szeretek egyedül menni, mert szeretem megosztani valakivel az élményt. De ez csak akkor kellemetlen, ha társat akarsz ott szerezni.

Valójában pedig jó az, ha csak az előadásra tudok figyelni. :)

Jön a tavasz, elmehetsz kirándulni, bringázni, teljesítménytúrázni... Szinte meg sem lehet úszni, hogy ne ismerkedj meg valakivel.

2020. febr. 18. 14:23
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Keress rá a BME egyetemi klubjaira a Neten. Ezekben óriási tömegben találsz fiatal férfi mérnökhallgatókat. Ezek inkább olyan harsányabb, bulizósabb késő esti szórakozóhelyek. Egész biztos, hogy oda fognak menni hozzád, nem minden fiú nyuszi. Ha pedig inkább amolyan szolídabb ismerkedésre vágysz, akkor a Randivonalat ajánlom a Neten, ahol nagyobb arányban vannak normális férfiak, mint a Tinderen. Fiatal lányként felteszed a képed, válaszolsz a kérdésekre és írsz egy szimpatikus bemutatkozást magadról - garantálom, hogy az első héten annyi levelet kapsz majd, hogy válaszolni sem tudsz mindre.
2020. febr. 18. 14:24
 13/19 anonim ***** válasza:
73%

Bármi jó, amire nem 5 másodperc válaszolni.

Melyik a metró feljárat? Mert mindig elkeveredsz. Ha veszi a lapot elkísérhet.

Melyik a legjobb szendvics, van valami újdonság? Te azt szereted akiben...

Lényeg, hogy legyen egy kicsit átlátszó, hogy tudja alapvetően beszélgetni akarsz, de nem is kell nyomulósnak lenni, elég csak a lehetőséget megadni.

Legegyszerűbb neten ismerkedni, aztán munkahelyeden, mert ott vagy napi 8-10 órát emberek között.

Lehet út közben, a liftben, menzán, lent a kavézóban. Kiszúrsz valakit, mosolyogtok kicsit, hello-hello aztán már beszélgettek is.

Nyitottság kell hozzá, legalább az egyik fél részéről.

2020. febr. 18. 14:31
 14/19 anonim ***** válasza:
86%

Kedves kérdező, itt mindenki meg tudja mondani a frankót, csak valós tapasztalata nincs és általánosságban tud beszélni, hogy még hasznavehetetlenebb legyen.

Tipikus a tinder, de az inkább egy éjszakás és sok a hülye, mindkét oldalon. Vannak olyan "srácok" akik instán írnak vagy facebookon próbálkoznak, de ezekhez konkrét hely nincs.

Igazából konkrét praktikát nem lehet mostanság mondani, mert mindenki bele van merülve a telefonba, vagy rohan. Így meg kicsi az esélye hogy megállítanak, vagy szemtől szembe próbálkoznak be.

2020. febr. 18. 14:32
 15/19 anonim ***** válasza:
41%

"Imádom ezeket az általános válaszokat. Hobbikör.

Úgy írja ezt mindenki, mintha ez lenne a megoldás."

Tucatnyi ismerősöm talált már párt ilyen helyeken, csak ők nem azzal mentek oda, hogy kifogások mindenre, hanem úgy hogy nyitottak a lehetőségekre. A te mentalitásoddal ajánlhatunk bármit, úgyis mindenben meg fogod találni hogy miért nem jó.

2020. febr. 18. 14:55
 16/19 anonim ***** válasza:
82%
Randivonalas témához szólnék hozzá. 24 évesen voltam fent, és pár hónap után menekültem róla, ugyanis csak 40-50-60 éves férfiak írogattak, de ők viszont sokat és elég bunkó, erőszakos stílusban. Tinderen meg Badoo-n vannak a fiatalok, csak hát azok meg szextárskeresők.
2020. febr. 18. 14:57
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Nálam tudod mivel próbálkoztak csajok? Például segítséget kértek melóhelyen villanyszereléssel kapcsolatban mivel én férfi vagyok és biztos értek hozzá, vagy elsétáltam egy zöld lámpa alatt, rámvigyorgott és mondta, hirtelen azt hitte zöld szìnű a hajam és máris elkezdtünk beszélgetni. De boltban zöldségek, húsok mellett is lehet dumálni és egyátalán nem tűnik nyomulósnak a dolog, szerintem a finom ételek amúgy is jó téma.
2020. febr. 18. 15:52
 18/19 anonim ***** válasza:
Bocsi, én magam is tinderezem. Hasonló problémával küzdök, vagy nem lehet beszélgetni senkivel, vagy csak egy alkalomra kellek és ghostolva vagyok randi után. Pedig ki van írva, hogy komoly kapcsolatot keresek. Ehhez képest lófütty. Annyira nem nézek ki rosszul sem, bár nem egy Amerika kapitány testem van. Vagy ki tudja éppen ki a menő most. 21F
2020. márc. 16. 07:45
 19/19 anonim ***** válasza:
Szóval annyit akartam mondani, nem csak komolytalanok vannak tinderen
2020. márc. 16. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!