Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is van úgy ezzel, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van úgy ezzel, hogy munka mellett nincs ideje kapcsolatra, sőt társat keresni sem?

Figyelt kérdés
Több helyen is dolgozom, szeretem is csinálni, jól keresek, megvan mindenem, stabil fix jövő elé nézek. Viszont néha belegondolok, hogy azért vágyom egy komoly barátnőre, csak valahogy sosincs időm ezzel foglalkozni. Alapvetően jól elvagyok egyedül,csak azért nem jönnék össze valakivel, h legyen valaki. De azért azt is érzem, h ez így hosszútávon nem fog jót tenni nekem, ha csak a munkával foglalkozom.
2018. nov. 24. 07:39
 1/6 anonim ***** válasza:
43%

Az embernek arra van ideje, amire akarja.

Én, 250-300 órákat dolgoztam és még is volt időm ismerkedni.

2018. nov. 24. 07:45
 2/6 anonim ***** válasza:
67%
Aki igazán fontos, arra minden körülmények között találsz majd időt..
2018. nov. 24. 08:33
 3/6 anonim ***** válasza:
69%
Nekem sincs időm. Hétvègéken is dolgozom késő estig, hétközben van két szabadnapom de azok sem egymás mellett. Kérdés hogy mikor? Nem vagy egyedül.
2018. nov. 24. 08:54
 4/6 anonim ***** válasza:
14%
Ezert kell a meloban dugni a csajokat...
2018. nov. 24. 08:57
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Volt ilyen időszakom, és akkor hiába is próbáltam társat keresni, nem ment, idővel aztán felhagytam vele, hogy ennek így nincs értelme, egyenesbe kell hozni magam, majd utána. Aztán ez változott, annyira, hogy most már egy kutya is bele fog férni az életembe, szóval párkapcsolat is jöhet, ha lesz megfelelő társ. :-)
2018. nov. 24. 09:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Dettó ugyan ez a helyzet nálam is.
2018. nov. 24. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!