Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Furcsa, ha 25 éves lányként a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Furcsa, ha 25 éves lányként a 35-40 körüli pasik tetszetenek?

Figyelt kérdés

Világ eletembe a nálam 10-15 évvel idősebbek jöttek be de mindig végül velem egykorúak mellett kötöttem ki.. de annyira unom már, hogy mindegyikbe bele kell nevelni a házimunkát (mármint a normálisat, nem az egyetemista feelinget), meg kell várni míg befejezi a tanulmányait, hogy talájon normális munkát, hogy az ágyban is aig tudnak valamit, hogy legyen lehetőségünk utazni kikapcsolódni.. mindezt egy 35-40 éves nem defektes pasi már tudja nyújtani. Ez szerintetek baj? Barátnőm szerint készen akarom kapni azt a csomagot, amiért mások megkűzdenek..

(én már jól keresek és teljesen önálló vagyok nem eltartatni akarom magam)

2020. ápr. 27. 11:20
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

# 21

23-25 körüli ismerőseimet együtt látni egy 40-45 éves emberrel elég nagy kontraszt.

Nyilván vannak olyanok akik jól tartják magukat stb de a kor ellenük dolgozik.

Illetve egy családi vacsoránál elég kínos lehet hogy az apóssal majdnem egy idős a férjed... :D

Én max tíz év korkülönbséget látok életszerűnek.

2020. ápr. 27. 16:41
 22/25 anonim ***** válasza:
ez nem furcsa én is így vagyok és 23 évesként a 30-50 közöttiek jönnek be. Ez van , a társadalom nem tudja ezt a tényt még ideálisan kezelni. De hibáztatni senkit nem lehet. Van akinek elfogadható és mit sem számít, van akinek teljességgel elfogadhatatlan és van persze tagadó ember is . A lényeg, hogy Te és a párod szeressétek egymást, társak legyetek és támogatóak, ezekben az időszakokban is , mert lesz olyan, aki addig lesz melletted (barát/Család), amíg nem tudja meg a korkülönbséget.
2020. ápr. 27. 20:48
 23/25 anonim ***** válasza:
Nem gúnyolódás vagy hasonló de azért kíváncsi lennék a szüleid arcára amikor hazaviszel egy 50 éves férfit :D
2020. ápr. 27. 21:54
 24/25 anonim ***** válasza:

Semmi furcsa nincs ebben. Igenis tudomásul kel venni, hogy vannak olyan lányok, nők akik IQ, EQ szintjük meghaladja a korosztályukét.

Nekem is van 1-2 kedves lány ismerősöm 21-22 évesek, és szívesebben beszélgetnek velem 47-éves korom ellenére, mint a korosztályukkal.

Igen, felmerül a kérdés, hogy csak beszélgetnek? Nem mind, van akivel gyengédebb kapcsolat is kialakult, szintén a korosztály béli gondok miatt.

Egy 20-as évei elején járó srácnak, csak a punci kell 5-6 percre és helló. E idősebbnek a Nő kell, 2-3 órára, jobb esetben egy komoly kapcsolatra.

Ne furcsálld. Élj ahogy szeretnél, és neked jó.

47F

2022. szept. 25. 07:19
 25/25 anonim válasza:

Itt vagyok, ragyogok! :)

39F

2022. szept. 27. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!