Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furcsa, ha 25 éves lányként a 35-40 körüli pasik tetszetenek?
Világ eletembe a nálam 10-15 évvel idősebbek jöttek be de mindig végül velem egykorúak mellett kötöttem ki.. de annyira unom már, hogy mindegyikbe bele kell nevelni a házimunkát (mármint a normálisat, nem az egyetemista feelinget), meg kell várni míg befejezi a tanulmányait, hogy talájon normális munkát, hogy az ágyban is aig tudnak valamit, hogy legyen lehetőségünk utazni kikapcsolódni.. mindezt egy 35-40 éves nem defektes pasi már tudja nyújtani. Ez szerintetek baj? Barátnőm szerint készen akarom kapni azt a csomagot, amiért mások megkűzdenek..
(én már jól keresek és teljesen önálló vagyok nem eltartatni akarom magam)
# 15 11-es vagyok.
Én csak a saját személyes tapasztalataimat írtam le :)
Ne sértődj meg ezen de nem lehet hogy neked van esetleg van némi apa komplexusod ?
Lehet hogy kicsit rosszul fogalmaztad meg a szöveged és ezért jön le az hogy te tulajdon képen egy eltartót "bankkártyát" keresel ahogy a többiek írták.
Hát nekem rendben voltak és vannak a mai napig a családi kapcsolataim, nincs szükségem "apára", szóval nem hiszem. :)
Pedig direkt írtam, hogy nem :'(
# 17 Értelek.
Akkor te kicsit "másképp" vagy bekötve nincs ezzel baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!