Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a cigány pasik tetszenek akkor nekem könnyebb vagy nehezebb az ismerkedés/párkeresés magyar lányként?
Nyilván egyénfüggő is.
Ismerek egy cigány származású férfit, akinek magyar felesége van. A férfi is egyetemet végzett, de a családja kitagadta. Az volt a végső lökés, mikor magyar lányt vett el. Egyébként nagyon normális ember, én szinte nem is tekintem cigánynak, mert ugyanúgy beszél és viselkedik, mint egy magyar. Bár mind ilyen lenne! De a családjával meg kellett szakítania a kapcsolatot..
#2, létezik muzsikus tanult ci... meg a fuxos oláh fajta, ne keverd a kettőt! Kedves kérdező! Muzsikus zenésszel ha összejönnél és időközben úgy gondolnád hogy nem őt kerested, akkor bármikor leléphetsz anélkül hogy rádmenne a családja.
Én muzsikus zenész vagyok és eddig mindig magyar barátnőm volt.
31/F
Ja van. 1% talán. Teszem hozzá sajnos, nekem nem lenne problémám azzal, ha cigányok végre "szintet lépnének" és szépen kikopnának a fuxos-keménykedős-segíjes verziók akiket messziről "érezni", mert vagy nem fürdenek, vagy magukra locsolják a dezodort és "jóú az, more".
De nem, sajnos nem. Nem segített rajtuk az ilyen életmódra nevelő programok egyike sem, és rontott rajtuk a leginkább az szdsz-hez köthető "alanyi jogon járjon a segély" "megélhetési bűnözés" és egyéb elmebajok elhintése közöttük, amit sajnos - a kisebb ellenállás elvén - jól fogadtak, mert könnyebb volt, mint takarítani, tisztálkodni, és közepesen dolgozni. (a magyarok se jobbak munka téren, nagyon sok a lógós).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!