Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet velem a baj, hogy 25 éves lányként még szűz vagyok?
Figyelt kérdés
Nem vagyok csúnya,se kövér kedves, aranyos lány vagyok. Ugyanakkor félénk, szégyenlős lány voltam mindig is. Mostanság egyre többször mozdulok ki a komfortzónámból és próbálok nyitni a 'világ' felé.2022. aug. 24. 17:40
1/9 anonim válasza:
Benne van a válasz a kérdésedben.
Lehet, hogy kedves és aranyos vagy, meg vekony, de hogy te sem álltál sorba, amikor az észt osztottak…
Nyilván azért nem volt meg kapcsolatod, mert félénk vagy, nehezen nyitsz.
2/9 anonim válasza:
Szerintem ezzel semmi baj sincs! Csupán várod az igazit! Még mindig jobb annál hogyha odaadnád magad egy egyéjszakás kalandnak csak azért hogy ne legyél szűz! Figyelemre méltó!
5/9 anonim válasza:
Ne hogy elhiggyétek. Az ilyenek kapják az üzeneteket férfiaktól. Most őszintén. Ha egy szuz férfi kap levelet 10000 lánytól. Akkor másnap is szűz lesz? Ha egy nő kap levelet nem tudom hány sractol akkor szűz marad? A mai lányok 90%a 15 évesen sem szűz már
6/9 anonim válasza:
Ha változtatni szeretnél, írj rám :P
7/9 anonim válasza:
Semmit, de ha valtoztatni akarsz szolj
8/9 Mathus válasza:
3-as voltam. egyszerűen nem vágom, hogy lehet ezt bekajálni. egy, a saját bevallása szerint introvertált huszonéves nő, a gyakorira fog irogatni az itteni nemokosoknak, hogy legyenek szivesek megdugni. ez kb. mennyire hihető?
9/9 anonim válasza:
Ha 25 évesen még lánynak titulálod magad, ne várd hogy nőként kezeljenek és bárki lefeküdjön veled. Nyilván baj van veled, ha nem lenne, már kellettél volna valakinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!