Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 éves lányként mennyire ciki hogy még szűz vagyok?
Figyelt kérdés
Még nem volt barátom. Nagyon visszahúzódó voltam mindig is. Apukam 17 éves koromban meghalt így nem a bulizás meg a psaizás kötött le. Nemrég kezdtem 'nyitni' a világra, elkezdtem társaságba járni. Külsőre nincs baj velem, kövér sem vagyok. Kedves, aranyos, intelligens lánynak tartanak, de az ismerkedésben nem vagyok jó. Járok pszichológushoz is önbizalomhiány miatt.2022. júl. 13. 09:53
2/25 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki, nem vagy elkésve semmiről, és ne a trendnek akarj megfelelni!
3/25 anonim válasza:
Sőt, az sem ciki, ha nem volt még barátod.
4/25 anonim válasza:
Akkor egy őszinte válasz is: ciki.
Az ember 13-14 évesen válik ivaréretté. Természetes, hogy 14-15 évesen kezd el ismerkedni. Persze a legtöbbünknél ez inkább 16-17, de akinek nem volt még barátja sem 25 éves koráig, ott komoly bajok vannak. De nem azzal, hogy még szűz vagy, hanem azzal, hogy nem tudsz ismerkedni.
5/25 anonim válasza:
4. a szociális készségek, ahogy minden más készség is, mindenkinél más. jó lenne egyszer, ha annak is megmondanák, hogy komoly bajok vannak nála, aki nem annyira jó matekból, vagy nincs annyira nyelvérzéke. Mondjuk a 4-esnél is komoly bajok vannak, mert odavág egy rossz tulajdonságot a másikhoz, hogy "komoly bajok vannak", de megoldást nem kínál rá, ez bunkóság. Ha valakihez odavágod, hogy komoly bajok vannak, mert nem egy neked a matek, akkor azzal még jobban keresztbeteszel neki, mert még úgy se fog menni, és nem mondod meg neki, mitől mehet jobban. Nem, nem ez a válasz, hogy gyerünk ismerkedj!
6/25 anonim válasza:
4. A hatalmas őszinteséget ki kell egészíteni például azzal, hogy lehet teljesen jó házassága majd a kérdezőnek. És akik 13-14 vagy 16-17 évesen kezdik, azok közül lehetnek, akik elválnak háromszor és pocsék házasságuk lesz. Bár lehet, a házasság nem mérce nálad, pedig nagyon az, mert egy normális házassság is kell ahhoz, hogy ne legyenek "komoly bajok" a gyereknél.
7/25 anonim válasza:
Négyeske, ott írta, hogy meghalt az apja 17 éves korában. Minek kell még hozzávágni, hogy komoly bajok vannak? Jó buta vagy!
8/25 anonim válasza:
Én 24 évesen vagyok szűz és nem érzem cikinek, sőt, örülök neki
9/25 anonim válasza:
Nem előny, hátránynak sem feltétlen, de az majd idővel kiderül. Ha valaki hosszútávon tervez veled, akkor igazából teljesen mindegy. Szűz férfi is akad bőven 20 év felett, nekik kifejezetten előny lenne egy hozzájuk hasonlóan szűz nő.
10/25 anonim válasza:
Nem ciki. Járj pszichológushoz továbbra is, segíteni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!