Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 éves lányként mennyire ciki hogy még szűz vagyok?
Figyelt kérdés
Még nem volt barátom. Nagyon visszahúzódó voltam mindig is. Apukam 17 éves koromban meghalt így nem a bulizás meg a psaizás kötött le. Nemrég kezdtem 'nyitni' a világra, elkezdtem társaságba járni. Külsőre nincs baj velem, kövér sem vagyok. Kedves, aranyos, intelligens lánynak tartanak, de az ismerkedésben nem vagyok jó. Járok pszichológushoz is önbizalomhiány miatt.2022. júl. 13. 09:53
21/25 anonim válasza:
Egyáltalán nem baj! A pasikat az fogja érdekelni te mennyire jössz be neki, majd összecsiszolódtok, sok sikert :)
23/25 anonim válasza:
Ezen kár aggódni, ha lesz egy normális férfi az életedben akkor ez nem fogja zavarni a legkevésbé sem. Járj a pszichológushoz szorgalmasan, van elég traumád amit fel kell dolgozni, de ha ezen túljutsz akkor sokkal könnyebb dolgod lesz.
24/25 anonim válasza:
Én is drukkolok neked, hasonló sorsom volt nekem is!
25/25 anonim válasza:
Én is 24/f voltam amikor túlestem rajta :) Nem bànom hogy ìgy alakult.#17 nek igaza van ,nem maradsz le semmiről.Inkàbb a megfelelő emberrel mint valami jöttmentel csak hogy elmondhasd h csinàltad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!