Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 éves lányként mennyire ciki hogy még szűz vagyok?
Nincs ezzel semmi baj az ég adta világon. Hidd el, az a nem normális hogy manapsán szinte már 13-14 évesen kefélnek a csajok. Mindenki akkor veszti el, amikor úgy erzi eljott az ido. Te abban az idoben épp más démonokkal kudottél, amikor mások pasikat hajtottak és élvezték a világot. Ezen kár rágodni. Nyugdíjas korodig még boven lesz alkalmad szexelni majd :)
Ha most értél oda, élvezd az életed, és ha jon valaki, aki emgfog, majd most elveszted vele. Ennyi a dolog :) ne rágodj rajta.A suzességnek amugy sincs megszabott ideje.
Esetleg annyira "készitenélek" fel, hogy manapság már ritkább, hogy ebben a korban valaki szuz. Kicsit a pasikat is értsd meg, hog ha esetleg rákérdeznek, miért vag még szuz. Ebben a formában (természetesen ha csak kedves kiváncsiságbol ) ha megkérdi valaki, nyugodtan mond el neki, hogy 17 évesen meghalt az apukád és más dolgokra figyeltél. Az emberi kiváncsiság még nem rossz tulajdonság. Es ha tovább kedves a pasi veled, akkor mehet minden ugyan úgy tovább vele. Csak a lényeg, hogy ne vedd magadra a kérdést. Sima kérdés, sima válasz, és mehet tovább a flort :)
Én férfiként 26 évesen veszítettem el.
Így alakult, nem kellettem egy nőnek sem, azért meg nem fogok erőszakot alkalmazni 17-18 évesen, hogy hencegni tudjak, én már nem vagyok szűz.
Így 47 évesen meg már annyit tudok mondani, hogy nem sok mindenről maradtam le, hogy nem kezdtem előbb.
Hát, magadon csak te tudsz segíteni. Ha magadban biztos vagy, akkor magabiztosságot is fogsz sugározni. Saját tapasztalat.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!