Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 éves lányként nagyon ciki, hogy még szűz vagyok?
Figyelt kérdés
Még nem találtam olyat, akivel át élhettem volna.2022. szept. 22. 16:30
1/18 anonim válasza:
Nem. Főleg, ha nem kötöd más orrára. Most hallottam egy boltban, ahogy a kolleginák kiröhögik egy társukat, hogy még szűz.
2/18 anonim válasza:
Miért nem találtál? Olyan magasra tetted a lécet, vagy nem volt lehetőséged? Ezt nem is értem?!
3/18 anonim válasza:
Az igazán kincset érő lányok ilyenek, házasságig szüzek és belőlük lesz a jó feleség és hűséges társ, aki képes a mély szerelemre és jó anya lesz belőle, illetve teljes értékű orgazmust él majd meg a férjével. ILYEN lány kéne sok, ilyen KINCS! Fiúként írom.
4/18 A kérdező kommentje:
Nem, visszahúzódó vagyok és önbizalomhiányos, nehezen nyílok meg. A fiúk nem is 'udvaroltak'még nekem.
2022. szept. 22. 16:40
5/18 anonim válasza:
Hát azért neked is tenni kellhogy udvaroljanak. Egy kis kisugárzás nem árt.
7/18 anonim válasza:
Nem ciki, én is így vagyok csak srácként 22 évesen.
8/18 anonim válasza:
Magadnak köszönheted, mert az előtted lévő lehetőségeket nem veszed, vagy inkább nem akarod meglátni!
9/18 anonim válasza:
Én is szűz vagyok, na bumm...
26L
10/18 anonim válasza:
Én is szűz vagyok 24 éves létemre.
Sok tanulás, érettségi, diploma, karrier. Mindig van valami..... de engem nem zavar. Majd lesz, fiatalok vagyunk még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!