Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valóban elhiszi egyesek, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban elhiszi egyesek, hogy ezek beleférnek a heteroszexualitás fogalmába?

Figyelt kérdés
Felcsatolatóssal dugja meg a férfi a nőt. Csak egyszer szopott farkat a férfi, csak egyszer szokták le. Az egyszeri alkalom kivételt képez? Én úgy tudom, aki heteró, az semmilyen szinten nem vágyik a saját nemével semmire sem. Gondolatban sem.
2022. szept. 22. 12:43
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

A 8-as tömören és jól megfogalmazta. Sokan képesek végigbohóckodik "heteroként" egy életet színészkedve mindenki előtt, mert nem akarnak szembesülni azzal, hogy nem heterok és hogyan reagálna erre a környezetük.

Fiatalabb férfi vagyok, nem hetero.

Van egy idősebb, 50-es férfi ismerősöm, akivel neten ismerkedtem meg. Mondta, hogy hetero, "magyar érzelmű", de mindenkit el tud fogadni.

Néha találkoztunk, sokat beszéltünk skypeon.

Aztán kiderült, hogy időnként lefekszik fiatalabb férfikkal, és erről senki sem tud.

Mondom, jól van, van ilyen...Aztán egyszer azt mondta, hogy "én heteroként". Mondom, mi van? Te hetero?:)

Megmagyarázta, hogy mivel csak nővel volt komoly kapcsolata, férfival meg csak kipróbálta. Tehát ezek szerint ha 10x kipróbálod férfival, maradsz hetero, rendben.

A poén az, hogy rám is többször nyomult, de nekem nem jön be, és pont azért nem találkozom már vele, mert néha flörtölni próbál, így inkább nem utazom el vele sehova, mert jóval nagyobb nálam, és nem érzem teljesen biztonságban magam.

Szóval egyesek hihetetlen önámításra képesek.

2023. márc. 3. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!