Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban elhiszi egyesek, hogy ezek beleférnek a heteroszexualitás fogalmába?
utazz vissza 200 évet az időben és már maga a ruházatod miatt megköveznek, arról nem is beszélve, ha oráloztál vagy paráználkodtál házasság előtt.
Figy, a homoszexualitás nem éppen fekete-fehér fogalom. Egy férfinek is izgató lehet egy szépen kidolgozott férfi test, nem úgy, hogy végignyalná, de pozitív érzéseket kelthet benne, ugyanúgy egy nő is gerjedhet egy szép női testre és megindul a fantázia, hogy milyen lehet megérinteni, esetleg milyen érzés egy puncit nyalni. Az ember kíváncsi, az ember sok mindenre vágyik, ha megvan a felszabadultságod, amikor már nem félsz ezektől a kategóriázásoktól, amit te is csinálsz, akkor fel mered vállalni, hogy mondjuk szeretnéd egyszer kipróbálni milyen egy farkat megfogni, vagy kipróbálni, hogy milyen amikor prosztata masszázst csinálnak rajtad.
Én mindig úgy értelmeztem a szerelmet, hogy egy személybe és nem egy férfibe vagy egy nőbe leszel szerelmes. A párodba, akit szeretsz, és akivel szívesen kipróbálsz mindenfélét egymás örömére.
Ezek a kicsinyeskedések, hogy ha nőket szereted, akkor ne legyen a háztartásban dildo otthon, vagy ha leszbikus vagy, akkor tilos bármiféle pénisz formájú játékszert használnod, eléggé elavult.
Biztos vagyok benne, hogy ha beletúrnánk az agyadba és átnéznénk te mikre gerjedsz, tuti találnánk olyat, ami kiveri sok embernél a biztosítékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!