Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valóban elhiszi egyesek, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban elhiszi egyesek, hogy ezek beleférnek a heteroszexualitás fogalmába?

Figyelt kérdés
Felcsatolatóssal dugja meg a férfi a nőt. Csak egyszer szopott farkat a férfi, csak egyszer szokták le. Az egyszeri alkalom kivételt képez? Én úgy tudom, aki heteró, az semmilyen szinten nem vágyik a saját nemével semmire sem. Gondolatban sem.
2022. szept. 22. 12:43
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Jav: a férfit dugja felcsatolhatóssal a nő.
2022. szept. 22. 12:45
 2/21 anonim ***** válasza:
26%
Teged miert zavar ennyire, hogy ki minek definialja magat? :D
2022. szept. 22. 12:54
 3/21 A kérdező kommentje:
Mondjuk mert az alapfogalmakkal sincsenek tisztában?
2022. szept. 22. 12:56
 4/21 anonim ***** válasza:
0%
Sose értettem miért kell cimkét ragasztani mindenre és kategorizálni. Miért zavar ez bárkit ?
2022. szept. 22. 12:57
 5/21 A kérdező kommentje:
Mondjuk a cimkékkel nincs gond, ha valaki tisztában a cimke jellemzőivel.
2022. szept. 22. 12:58
 6/21 anonim ***** válasza:
85%
Az ilyenek biszexek. Én voltam már olyan felállásban is nőként, hogy ott volt egy másik nő is, de még részegen se fanyalodtam rá. Ez a heteroszexualitás. Amit te írtál, az biszex kategória.
2022. szept. 22. 13:00
 7/21 A kérdező kommentje:
Igy van én tudom hogy a biszexséget írtam le, de rengetegen ezeket a dolgokat heteróságnak gondolják. Ami hatalmas tudatlanságra vall, és erősködnek, hogy attól hogy egyszer szoptak vagy szopattak, vagy hogy férfikét nővel akarják felcsatolhatóssal dugatni magukukat, attól ők még heterók. Aki meg megmondja hogy nem, nem vagytok hetetók, biszexek vagytok azokat meg jól lehúzzák.
2022. szept. 22. 13:03
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Ők is tudják, hogy ez nem hetero dolog, csak nem akarják bevallani maguknak, főleg nem mások előtt is felvállalni azt, hogy nem heterok.
2022. szept. 22. 13:05
 9/21 A kérdező kommentje:
Ha nem vállalják magukat, akkor hogyan várnak elfogadást???
2022. szept. 22. 13:12
 10/21 anonim ***** válasza:
0%
" biszexséget írtam le, de rengetegen ezeket a dolgokat heteróságnak gondolják" Honnan vetted, ezt? Minek alapján állitod, hogy rengetegen. Ennek a témának a tudományos kutatásával foglalkozol? Vagy megbizhato forrásod van erre? Esetleg csak kamuztál egyet?
2022. szept. 22. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!