Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg az akinek feláll a farka férfi masszőrnél?
Youtubeon meg sok helyen lattam olyat hogy full puceran van a csavo csak egy torolkozo van teritve a farkara es a férfi masszor ahogy maszirozza a combját akkor feláll a farka nagyon.
Akkor most hogyha egy heteró férfit maszíroz egy masik férfi az normális ha feláll neki?
Csak mert én is hetero vagyok es a haverommal el akarunk menni egy masszorhoz, de felek hogy ha maszirozza a combom vagy akarhol hozzám fog érni akkor fel fog allni a farkam es a haverom melegnek fog nezni, mert mar volt egy olyan hogy a haverommal cigiztunk a lepcson es a combomra tette a kezét mikor bíztatott engem es kicsit felállt a farkam de nem latta mert farmer volt rajtam ( mielott irnatok nem vagyok meleg se biszex!!) mert mar lattam mezteen a haverom mikor úszás után lefürödtünk es nem állt fel egyszer se soha életembe!!
Valószínű azért áll(na) fel, mert a masszírozás-érintések olyan ingereket adnak, amire felizgulsz. Nem azért, mert férfi és meleg vagy. Lehet a zavartól is. Ott fekszel majdnem pucéran egy idegen masszőrnél, ráadásul még ugye a testedhez ér a masszőr is...
Ha úszáskor is láttátok egymást meztelenül, és nem állt fel, akkor végképp nincs okod aggódni.
Nem hiszem
Vagyis hogy mondjam az embernek vannak erogén zónái .. ha az van érintve ingerelve akkor a test reagál ..
Volt olyan hogy a fodrász hajtódásnál megmasszírozta a fejbőrön a tarkómnál is rajtam meg végig szaladt a libabör meg bekeményedtek a mellbimbóim ..
Eltudtam volna még viselni
De maga a fodrász nem izgatott fel
Először is azok a videók sem hiszem, hogy normál masszázst mutattak be...
Amúgy masszőrként jelzem, hogy normális esetben egy kezelés idején a masszőr és a vendég van a helységben. Én személy szerint szeretem a kezelésnek ezt a bensőséges hangulatát megtartani. Nem kell oda pótkerék!
Ha feláll, az bizonyos értelemben normális reakciója is lehet a testednek. Nálam is volt már, hogy hetero srácnak kezdett merevedni. Ilyenkor egy korrekt masszőr úgy tesz, mintha nem venné észre és dolgozik más területeken, hogy az ingert ne fokozza és ne hozza kellemetlen helyzetbe a vendéget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!