Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Női masszőr észreveszi ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Női masszőr észreveszi ha feláll a farkam?Szabad ott meztelenül lenni?

Figyelt kérdés
2022. aug. 9. 13:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy igen, de letakarhatnak ha akarod
2022. aug. 9. 13:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szinte mindig le van takarva egy törölközővel, és én rajtam alsógatya is szokott maradni. Persze, attól még látható ha feláll.
2022. aug. 9. 13:20
 3/6 anonim ***** válasza:
96%
Észreveszi, még ha nem is hozza szóba
2022. aug. 9. 13:25
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

általában nem vagy meztelen, hanem alsógatya. Max ha nincs alsógatya rajtad, vagy akkora, hogy útban van. De nálam pl Thaiföldön adtak egyszerhasználatos alsót (mert fürdőruhában mentem be). Szóval szerintem pucérságnak nem örülnének. Amúgy mindig elgondolkozok ezeken a kérdéseken, mert olyan érzésem van, hogy még sosem voltatok masszázson (max simogatáson)

Én annyira el tudok lazulni ezeken, hogy elég távol vagyok az erekciótól és a masszőr sem olyan dolgokat csinál amitől felizgulnék. Pedig masszírozott már olyan, aki nagyon tetszett.

De ha háton fekszel, akkor persze észre veszi

2022. aug. 9. 13:34
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Húzz rá zoknit és jól van úgy.
2022. aug. 9. 13:38
 6/6 anonim ***** válasza:
91%
Alsónadrágban vagy, észreveszi és ha zavarja akkor átfektet a hasadra, ha happy finisht is vállal akkor meg feldobja a lehetőségét és mond hozzá egy árat.
2022. aug. 9. 15:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!