Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mi az amitől már feláll nektek, ha egy számotokra vonzó nőről van szó?
Figyelt kérdés
Simogatás vagy csók? Vagy van akinek már ezek előtt is, ha a nő jól néz ki?
Állt már fel nektek kicsit perverzebb flörttől?
2022. aug. 23. 22:28
1/16 anonim válasza:
Sajnos semmire. Impotens vagyok.
3/16 anonim válasza:
Igen volt hogy olyan jó téma volt hogy alig vártam a folytatást!
4/16 A kérdező kommentje:
2-3 mit mondott a nő?
Most nem perverz üzenet váltásokra gondolok, hanem hogy személyesen flörtöltetek.
2022. aug. 23. 22:34
6/16 anonim válasza:
Simogatás. De ott simogassa ahol kell.
7/16 anonim válasza:
Adott szituációban adott testhelyzet jöhet be nagyon.
8/16 anonim válasza:
Mar akar elotte is, de ezektől tuti
9/16 anonim válasza:
Volt olyan akinek a hangjától, volt akinek a látványától, vagy ahogy sétáltunk kettesben, éreztem az illatát és a kezünk egymáséhoz ért. A meztelenségtől viszont önmagában még nem áll fel. Inkább fejben élem a dolgokat, minthogy a látvány vonz.
(30F)
10/16 anonim válasza:
ahogy a 9-es írta, elég pár dolog, de akkor odavoltam a csajért, és nem csak fizikailag. a meztelenség pedig akkor jó, ha lassan, játékosan kerül le a ruha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!