Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, ha kinyomtattam osztálytársam fotóját és ráélveztem?
Figyelt kérdés
Nem volt pucér.2022. szept. 16. 19:57
2/18 anonim válasza:
szerintem ezt inkább ne hangoztasd
3/18 anonim válasza:
Nem gáz, az én fotómat is nyomtatták már ki és fel is vette a férfi videóra, ahogy ráélvez. :) N
4/18 anonim válasza:
Ha csaj volt az osztálytársad ,akkor szerintem jól működsz ,nem gáz h ennyire kívánod és ennyire izgat!
5/18 anonim válasza:
A mai fiatal generáció olyan formákkal rendelkezik h ruhába is olyan szinten izgatóak sokan ,mint bugyiba kb ,meg tudom érteni!
6/18 A kérdező kommentje:
Lány volt. 21/F
2022. szept. 16. 22:16
7/18 anonim válasza:
Most elképzeltem, ahogy felállok a székről és hozzádvágom. Fájt?
8/18 anonim válasza:
15 évesen még csak-csak, na de 21 évesen? Izé... nem ragadtál kicsit le a tinikorodban? Ennyi idősen megdugnod kellett volna (némi udvarlás után), nem a kinyomtatott képre recskázni.
Amúgy a te dolgod, de a csaj nem fog a nyakadba borulni ha azzal traktálod hellóka rejszolni szoktam a fotóidra 😃
9/18 anonim válasza:
8-as! Nem tudjuk a részleteket. Lehet h egy elérhetetlen nagyképű csaj ,meg azse biztos,h a kérdező olyan szuper kinézetű,vagy jó dumájú vahy egyáltalán az se tudni ,h a csaj szingli e vagy dugható e stb. Azért nem csak úgy van az ,h meg akarom dugni és viszem is ,mint egy prostit!
10/18 A kérdező kommentje:
3 éve nem is láttam. Valószínűleg nem is emlékszik rám.
Csajozásról meg annyit, hogy már rég feladtam az egészet. Most már az a tervem, hogy lediplomázok, sok pénzt keresek és veszek prostit.
Máshogy nem tudok csajt szerezni.
2022. szept. 16. 23:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!