Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex osztálytárssal?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex osztálytárssal?

Figyelt kérdés

Szexeltél17-18 éves korod körül az oaztálytársaddal?

Hol volt az eslő és hogy jött össze?

Hány évesek voltatok?

Hányadik partnerei voltatok egymásnak?

2022. máj. 25. 12:00
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
94%

Igen, volt ilyen.

Nálla otthon voltunk. Én kezdeményeztem. Fogalmam sincs, hogy hanyadikak voltunk egymásnak.

2022. máj. 25. 12:03
 2/24 anonim ***** válasza:
97%
Sajnos nem volt ilyenben részem.
2022. máj. 25. 12:06
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Volt ilyen
2022. máj. 25. 12:10
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
összejöttem egy jó barátnővel az osztályból és hát történtek dolgok az osztálykiránduláson
2022. máj. 25. 12:57
 5/24 anonim ***** válasza:
79%
Persze, nem is csak egy-el ;) (mind a 3 csajszival jo volt ;) )
2022. máj. 25. 13:40
 6/24 anonim ***** válasza:
89%
Igen volt ilyen sokszor
2022. máj. 25. 14:55
 7/24 sterling.archer ***** válasza:
98%
Vaaaaah, a jo kis kozepiskolas evek, meg a fosuli.... :D Az elso random alakult, akkor kezdtem a kozepsulit, egyik osztalytarsnom felenk lakott, ezert neha haza kisertem. Egyszer kint maradtunk a lepcsohhazban naluk beszelgetni meg lecket irni. Tel volt, mondta hogy hideg a lepcso, fazik a feneke. Poenbol mondtam hogy akkor tedd a segged a jo meleg olembe. Es bele ult az olembe. ¯\_(ツ)_/¯ Hirtelen kopni-nyelni nem tudtam, mondom mi a fa... Erre o meg csak tok termeszetesen beszelt tovabb, es mondta es csak mondta, neha valaszoltam, mikor ereztem hogy ajajaj, itt volt vege az onuralmamnak, fel fog allni. Megkertem hogy kicsit alljon fel mert "nagyon zsibbad a labam", de mint ha meg sem hallotta volna. Aztan hat megerezte hogy nalam mar buli van. Csak ennyit mondott mosolyogva : Latom tetszik a helyzet... :) Hat, mondon jo hogy, miert ne tetszene? Aztan kozelebb hajoltunk egymashoz, smaroltunk,es vegul letolt nadragokkal talaltam magunkat a szemetledoboban, naluk az emeleten, tovig benne. Utana ossze jottunk, eletem szexualisan legdurvabb ket eve volt, azota sem talaltam olyan not akivel ebnyire jo lenne a szex. A masik fosulin volt, elmentunk inni, kiscsaj is a hatarut fele lakott, en is, akkoriban volt a bal oldalan egy kiasott alap, plaza meretu epuletnek szant, lementunk kicsit eltunni a halando emberek szeme elol, aztan dugtunk egyet. ¯\_(ツ)_/¯ egyiknel sem az elso partnerek voltunk. Ezt tudom biztosan, de ra nem akartam kerdezni, mekkora tahosag lett mar volna hogy : bocsi, amugy en hanyadik fasz leszek benned? XD regi szep idok, ma mar igy felnottkent fele ennyire sem lennek bevallalos. XD
2022. jún. 5. 03:06
 8/24 anonim ***** válasza:
98%
Én osztálytársnőmmel "szexeltem", én is lány vagyok. Osztálykiránduláson volt elsőnek, egy szobába voltunk ketten a többiek az udvaton meg a folyosón hülyéskedtek mi meg a szobába beszélgettünk, aztán szaftosabb lett a téma és elkezdtünk smárolni, fogdsoni egymást és utána megujjaztuk egymást. Később 2 évig együtt voltunk és csináltunk még ilyeneket :D
2022. jún. 10. 20:59
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem sokon múlt hogy 10.ben megdugjam az osztálytársam. Egyszer csak azt vettem észre hogy egyre többet keresi a társaságom szünetben, egyre többet fogdos. Messengeren “véletlen” küldött egy képet ahol tangát próbálgatott fel. Aztán abból az lett h kértem még képeket a csajtol és küldött is! De kis pöcs voltam és csak a farkam vertem rá. Ha ott erösködök tuti dugás lett volna a vége
2022. jún. 10. 21:09
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Aha.

Egy uszoda öltözőben volt az első nekünk. A helyzet adta magát

Nekem ő a 3. Volt

18 mind a ketten

2022. jún. 10. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!