Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kezdett el így viselkedni az osztálytársam?
18F vagyok, van egy velem egykorú lány osztálytársam, aki szerintem nagyon fullos, ő a legjobb csaj az osztályban véleményem szerint, de nagyon más kategória, mint én. Igazából szinte soha nem is beszéltem vele több év alatt, csak mikor muszáj volt.
Viszont volt egy buli amin ő is ott volt, és ott oda jött hozzám (már részeg volt), megölelt és azt mondta, hogy nem beszélünk sokat, de én vagyok az egyik kedvenc osztálytársa, aztán megpuszilt kétszer. Majd másnap az iskolában is odajött megölelni, meg mondta, hogy bocsi ha gázul viselkedett, csak részeg volt. Azóta még nem igen találkoztam vele.
Szerintetek ez jelenthet valamit?
Ne legyél nőisen agyaló, így hogy kétszer ő volt veled kicsit rámenősebb, próbálkozzál nála te is tökösen.
Oké, hogy nagyobb az esélye, hogy nem érsz el vele semmit, de akkor legalább nem agyalsz évek múlva is azon, hogy mi lehetett volna, ha nem vagy gyámoltalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!