Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért kezdett el így viselkedn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kezdett el így viselkedni az osztálytársam?

Figyelt kérdés

18F vagyok, van egy velem egykorú lány osztálytársam, aki szerintem nagyon fullos, ő a legjobb csaj az osztályban véleményem szerint, de nagyon más kategória, mint én. Igazából szinte soha nem is beszéltem vele több év alatt, csak mikor muszáj volt.

Viszont volt egy buli amin ő is ott volt, és ott oda jött hozzám (már részeg volt), megölelt és azt mondta, hogy nem beszélünk sokat, de én vagyok az egyik kedvenc osztálytársa, aztán megpuszilt kétszer. Majd másnap az iskolában is odajött megölelni, meg mondta, hogy bocsi ha gázul viselkedett, csak részeg volt. Azóta még nem igen találkoztam vele.

Szerintetek ez jelenthet valamit?

2022. febr. 10. 09:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
37%
Le akar cidázni
2022. febr. 10. 10:03
 2/16 anonim ***** válasza:
50%
Valószínűleg tetszel neki. Vagy szivatott 🤷
2022. febr. 10. 10:05
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Piásan flörtölt kicsit, aztán cikinek érezte.
2022. febr. 10. 10:05
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Jaja...ne éld bele magad, részegen ribizett egy kicsit, de legalább józanul közölte veled, hogy nincsen semmi.
2022. febr. 10. 10:10
 5/16 anonim ***** válasza:
86%
Esetleg ha megint részeg akkor lesz lehetőséged. De mint írták, az is lehet, hogy szivatott. Sajnos nem filmben élünk ahol egyik napról a másikra a legszebb nő belénk szeret.
2022. febr. 10. 10:17
 6/16 anonim ***** válasza:
75%

Ne legyél nőisen agyaló, így hogy kétszer ő volt veled kicsit rámenősebb, próbálkozzál nála te is tökösen.

Oké, hogy nagyobb az esélye, hogy nem érsz el vele semmit, de akkor legalább nem agyalsz évek múlva is azon, hogy mi lehetett volna, ha nem vagy gyámoltalan.

2022. febr. 10. 10:51
 7/16 anonim ***** válasza:
44%
Receptet adott magához. Le kell itatnod és utána dughatod.
2022. febr. 10. 12:29
 8/16 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem jelent. Mondjuk azt hogy balfa$z vagy ha még nem a csajod!!!
2022. febr. 10. 22:26
 9/16 A kérdező kommentje:
Na pár napja sikerült smárolnom vele xdd
2022. júl. 5. 16:21
 10/16 anonim ***** válasza:
Megint részeg volt? :)
2022. júl. 5. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!