Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért kezdett el így viselkedn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kezdett el így viselkedni az osztálytársam?

Figyelt kérdés

18F vagyok, van egy velem egykorú lány osztálytársam, aki szerintem nagyon fullos, ő a legjobb csaj az osztályban véleményem szerint, de nagyon más kategória, mint én. Igazából szinte soha nem is beszéltem vele több év alatt, csak mikor muszáj volt.

Viszont volt egy buli amin ő is ott volt, és ott oda jött hozzám (már részeg volt), megölelt és azt mondta, hogy nem beszélünk sokat, de én vagyok az egyik kedvenc osztálytársa, aztán megpuszilt kétszer. Majd másnap az iskolában is odajött megölelni, meg mondta, hogy bocsi ha gázul viselkedett, csak részeg volt. Azóta még nem igen találkoztam vele.

Szerintetek ez jelenthet valamit?

2022. febr. 10. 09:58
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Igen
2022. júl. 5. 18:21
 12/16 anonim ***** válasza:
Elég igénytelen lehetsz.
2022. júl. 5. 18:23
 13/16 A kérdező kommentje:
Miért is?
2022. júl. 5. 18:32
 14/16 anonim ***** válasza:
Megvolt azóta?
2022. júl. 5. 20:45
 15/16 A kérdező kommentje:
Még nem, de elég jó viszonyban lettünk így hirtelen. Amúgy a csók előtt már 2 napja fűzött (csak ez utólag esett le, mert előtte úgy voltam, hogy ő+én biztos nem történhet meg), meg egyébként le is itatott mielőtt megcsókolt.
2022. júl. 5. 21:08
 16/16 anonim ***** válasza:
Mutass egy képet a csajról, hogy néz ki légyszi! Csak a kíváncsiság kedvéért. :D
2022. júl. 5. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!