Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért izgat az, ha az egyik régi osztálytársam nyominak nevez?
Figyelt kérdés
Felvettem nemrég a kapcsolatot az egyik volt osztálytársammal, beszélgettünk, majd egyszer csak arra terelődött a szó, hogy mennyire nyominak tartott akkor is, és most is. Ez engem nagyon felizgatott. Régen, és nem is sokat, összesen 2 évet (5-6.) voltunk osztálytársak, és már akkor is egy nagyhangú, vagány, magas, és izmos volt, tökéletes dominaalkat. Végül ennek kapcsán is kerestem meg, hogy kiderítsem, valóban domináns-e, vagy legalább izmos, de nagyon visszájára fordult az egész. Azóta csak még jobban megutált, szóba se akar állni velem. A lényeg, hogy miért izgat engem az, hogy egy ilyen csaj nyominak nevez?2022. aug. 18. 08:33
1/5 anonim válasza:
mert submisszív vagy. Keress ilyen nőt partnernek - akár itt ;)
2/5 A kérdező kommentje:
Itt nem hiszem, hogy találok. De ha valaki akár szóban alázni, az írhat. Bár szerintem csak nőnek álcázott férfiak találnak be.
Meg az is izgatott, mikor azt mondta, hogy akkoriban simán legyőzött volna szkanderban. Még hogy huszonplust fekvőt, és húzóckodást is meg tud csinálni
2022. aug. 18. 08:47
3/5 anonim válasza:
Azért izgatott fel, mert egy nyomi vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!