Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nők, van szeretőtök a pasitok, párotok mellett?Életkort is légyszi. És találkoztak már rendezvényen, és be is mutattátok wgymásnak őket, mint kollégát, vagy régi osztálytársat?
Szerintem az a jellemzőbb hogy nem tartunk szeretőt a pasink vagy barátunk mellet ha működik a kapcsolatunk
Sose volt szeretőm
21N
Vsak akkor volt mikor neki állt csajozni és bosszubol.
Azota is olyan haver/barát es barmikor szexelhetnénk, amikor osszefutunk is és épp a barátommal vagyok is, leállunk pár szora.
Meg egyéb volt szexkapcsolatos sracbol sem csinalok gondot ha ott az aktuális párom is, inkább izgat is a helyzet. Hogy a a srácnak tetszem és akarna és jóban van velem "kacsint"rám a párom mellett. Mivel általában eddig olyan párom volt aki velem amugyis gyökér és igy jó érzés "aljasnak" lenni.
A mostani barátom viszont teljesen korrekt, őszintén szeret, én is merem őt azaz kiváltja belőlem a viszint korrektséget, vele még nem futottam össze ilyen volt "kapcsolatommal", de jobban tisztelem a barátom mint az eddigieket, kétlem hogy mellette is izgatna a helyzet, ha ugy lenne. Persze nem rohannék el a szitukbol normalisan beszélnénk, ha igenye lenne rá bemutatom, de alapvetoen nincs rá igenye hogy ismerje az exeim vagy akárkit.
Plusz amugy is "el vagyok tiltva" a pasiktol, nem is találkozhatok senkivel. A mostani srác nagyon fogva tart. Okos is nagyon mindene át is lát és helybol ki is vágna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!