Mit tennétek ilyen osztálytárs mellett?
Arról van szó, hogy van az 1ik osztálytársam,aki a koliban is szobatarsam.
Az egyik nap az egyik csajt kibeszelte a hata mogott, ugymond pletykat mondott rola,amit valoszinu o talalt ki.
En ezt elmondtam annak a lanynak, akirol szo volt, majd meg 1 emberen keresztul visszajutott ahoz, aki ezt mondta.
O persze, mivel mondtak neki, hogy en mondtam az egeszet ram fogta.
Sokan hittek neki, mert sok emberrel joban van.
Mit tegyek azellen, hogy bebizonyitsam, hogy nem en, hanem o csinalta az egeszet.
Amugy az osztalybol is sok embert kibeszel a hata mogott, bekepzelt es megjatsza magat.
A valaszokert koszi.
A 2.nak koszonom a tamogatast, remelem igazad lesz azokban, amiket irtal.
Az 1.nek pedig: szo sincs arrol, hogy en pletykaltam volna, egyedul o pletykalt, en pedig az erintett szemelynek elmondtam.
A 2 kozott eleg nagy kulonbseg van.
"Amugy az osztalybol is sok embert kibeszel a hata mogott"
Na ez lesz a megoldás.
Előbb-utóbb ezeknek az embereknek visszaüt az egész; figyelmetlenek lesznek egyszer vagy csak nem a jó hallgatót találják meg.
Akkor szépen előkerül ez a dolog és rájönnek, az is ő volt.
Volt egy osztálytársnőm. Nem volt magabiztos és nagyon akarta, hogy szeressék - ezért mások hibáit emelte ki. Szigorúan a hátuk mögött. Egyszer arra értem a terembe, hogy engem beszél ki. Később sok pletykája eljutott a hallgatóközönségtől az emlegetett szamárhoz.
Pár év után MINDENKI tudta, hogy ő imád másokat kibeszélni.
Ateltan mar milyen, ha a hatad mogott kibeszelnek, ezert nem szerettem volna, ha ez lett volna a lannyal is.
Nem mellesleg, azert is avatkoztam bele, mert egy kozeli baratom a lany,es nem hagytam ennyiben emiatt.
De en ennel tobbet nem tettem, a fiurol semmit nem mondtam mast, csak annyit, hogy o ezt mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!