Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Stuttering - jó FPS mellett?

Stuttering - jó FPS mellett?

Figyelt kérdés
Hali! Újra telepítettem a gépet megint, kaptam tanácsot hogy új monitor megoldja mert a régi szar, de hiába. Jelenleg ott is Stuttering van ahol eddig még nem volt. Valakinek ötletek mit lehet tenni? PC boltba köttettem be még gépház cserénél, de szerintem jól van összerakva, videókártya GTX1070, processzor I5 4690k ezekkel nem lehet baj, erősek arra amire kellene. Alaplap H81M-k, ez az ami gyengébb, de elvileg ennek ellenére is futnia kéne legalább lowon a játékoknak, de még úgy sem jó, screen tearing Szerű stuttering van, 60-120 FPS mellett is. Jól jönne egy kis segítség, tanácstalan vagyok. (Üzletbe nem tudom vinni, kerek 0 forintom van rá, tartozok is szóval kilőve :D)

2019. szept. 14. 16:46
 1/2 anonim ***** válasza:

Gondolom játék, de nem írtad hogy ez pontosan hol jelentkezik, viszont a hirtelen stuttering az tipikusan:

- CPU terheltség

- CPU túlmelegedés (thermal throttling, visszavesz az órajelből)

- lassú adatelérés a háttértárolóról (például ha futás közben kell textúrát betöltenie VGA VRAM-ba)

2019. szept. 14. 17:27
 2/2 A kérdező kommentje:
Szerintem ami ebből esélyes az az utolsó, ha jól értem, szerinted a HDD-vel lehet a probléma?
2019. szept. 14. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!