Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Eredeti Windows mellett...

Eredeti Windows mellett megjelent az "Aktiválja a Windost" felirat. (Lent kifejtem)?!

Figyelt kérdés

Régebben (kb 1,5 éve) vittem a gépet a helyi számítástechnikai üzletbe, mert elromlott néhány dolog, ki kellett azokat cserélni. Ekkor kértem azt is, hogy teljesen rakja újra a gépet. Szokásos módon rá került a (nagy valószínűséggel) erdeti Windows, Office programok, stb.

De tegnap megjelent az "Aktiválja a Windowst" felirat a képernyő jobb alsó sarkában. A gépházban kerestem Win. frissítést, ezt telepítette is a gép. Eltűnt egy időre ez a felirat. Ma bekapcsolom a gépet, de újra megjelent a használat során.

Miért történhet ez?

#Windows #számítógép #operációs rendszer #licensz #"Aktiválja a Windost" #Aktiválja a Windost
2019. júl. 14. 12:45
 1/2 qkker1 ***** válasza:
100%

"Ekkor kértem azt is, hogy teljesen rakja újra a gépet. Szokásos módon rá került a (nagy valószínűséggel) erdeti Windows, Office programok, stb."

Windows + Office alsó hangon 120000 Forint, tehát nagy valószínűséggé törtet raktak fel.

2019. júl. 14. 13:14
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Szokásos módon? Hányszor raktál Windows gépre? Honnan tudod hogy szokásos módon hogy kerül az fel? Ha eredeti windows, akkor mindössze meg kell adnod a windows aktiváló kódját a gépházban, és a felirat eltűnik. A kódot akkor kellett megkapnod, mikor kifizetted érte a 20-40 ezer forintot, amibe az kerül. Office-al hasonló a helyzet, kivéve ha Open Office.
2019. júl. 14. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!