Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, akik szeretik a lányok köldökét, zavaró ha van egy kis pocakja egy csajnak?
Figyelt kérdés
2022. szept. 16. 18:14
2/19 A kérdező kommentje:
Szio!
És szokott is vele valamit csinálni?
2022. szept. 16. 18:19
4/19 anonim válasza:
Én pasiként nagyon szeretem,ha mondjuk a teltebb nőnek,Hölgynek pocija is van,akár kicsit nagyobb is,sztem sexy,aranyos és számomra izgató!!!
Főleg,ha mellé nagyobb,de kizárólag természetes cici,ami az sem baj,ha lógósabbak,és nagyobb popsi társul!
Számomra így kerek,s izgató egy ducibb,telt nő!
Nekem csak az ilyen nők jönnek be!!!
5/19 Lazy Lover válasza:
Nincs sőt izgató sexy egy kis poci
6/19 FoxtrotLidérc válasza:
Nekem kifejezetten tetszik ha a mindenkori barátnőmnek van egy kis pocija. :)))
9/19 anonim válasza:
Nem imádom a nagy hasát ha lehet markolni dugás közben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!