Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szeretitek ha a pasi belétek élvez, nem zavaró ha folyik ki utánna az ondó? Pasik szerettek beleélvezni a punciba? Ki mennyi idős F vagy N?
Már jó ideje élek aktív nemi életet, de ez mèg mindig, kivétel nélkül, csak gumiban történt eddig. 😄
Így is nagyon jó.. félre értés ne essèk, sosem okozott nekem gondot gumit húzni.
De persze motoszkál a fejemben az, hogy gumi nèlkül is szabadon el tudjak így élvezni.. 🙄 Szóval izgat. 😄
27F
Legjobb ha bennem elvez el, Nem mindig folyik ki
25 L
Én 27 éve élek rendszeres nemi életet, kizárólag komoly párkapcsolatban. Az első kapcsolatban pár hónapig használtam gumit. Azóta szerencsére mindig volt más megoldás, tabletta, pl a mostani páromnak hormonmentes spirál. Én nagyon szeretek " natúrban" benne lenni a punciban és bele is élvezni. Köszönet minden nőnek, aki ennek lehetőségét megadta!!
Óriási a különbség érzetre is, DE számomra lelkileg is sokat jelent a KÖZVETLEN kontaktus.
Sajnos a gumi nem mindenkinek jó, sokszor a nőknek sem... nem egy párom maga is azt mondta, hogy neki is sokkal jobb natúrban, ő maga ment nőgyógyászhoz pl gyógyszert íratni.
Nem tudom, de szerintem nem mindig, vagy gyorsan folyik ki, de van zsepi, betét esetleg zuhany... szóval nem volt ezzel gond. 47/ f
Izgat a gondolat, de majd csak akkor lesz ilyen, ha már a babát tervezzük.
Én nem akarok hormonokat szedni, a spirállal meg nem egy ismerősöm járt nagyon rosszul.Férjem tud gumit húzni, ha pedig gumi nélkül akar elmenni, arcra, mellre stb. megy el.
N23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!