Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szeretitek ha megnéznek titeket az utcán vagy inkább zavaró?
Figyelt kérdés
Ha az a célotok hogy szoktatok felöltözni? Gondolok pl nyáron a rövid picsanacira vagy véletlenül átlátszó bugyira.2020. dec. 22. 20:11
1/17 anonim válasza:
Zavaró. Főleg mikor legalja emberek néznek meg és szólnak be. Az ilyeneket jól megrugdosnám, addig még mozogni tudnak.
Felháborító, hogy pöcsagyú idióták azt hiszik a nő csak egy tárgy és ők meg bármikor használhatják és vizslathatják, mint egy drága autót, amihez semmi közük nem lesz soha.
2/17 anonim válasza:
Utálom ha random emberek (főleg 30 feletti férfiak) végigmérnek. És nyáron nem azért veszek fel rövid nadrágot meg haspólót hogy mások megbámuljanak
4/17 anonim válasza:
Magamnak öltözök fel, ami nekem tetszik, nem másoknak. Amúgy se szeretem ha bámulnak, az mindegy hogy kabátban vagy rövid naciban.
5/17 anonim válasza:
Valamilyen szinten izgató egy kicsit, az is egy visszajelzés.
6/17 anonim válasza:
Ha megnéznek tudom,hogy kívánatos vagyok a fiuk számára.
8/17 anonim válasza:
Én nem szeretem, mert elég félénk vagyok és nem szeretek a figyelem középpontjában lenni. Mindegy hogy a bámulók tini fiúk vagy idősebb férfiak. Direkt ezért öltözök fel visszafogottan, de még így se tudom elkerülni néha. Ez van.
9/17 anonim válasza:
Nem szokott a célom lenni, hogy megnézzenek. Hogy "örülök"-e neki, az talán attól függ leginkább, hogy milyen formában történik a dolog. Én is felkapom egy pillanatra a fejem, ha észlelek valami számomra esztétikusat a látóteremben, szóval ha a csávón is ezt az automatikus, önkéntelen reakciót látom, azt bóknak veszem. Amikor hosszasan, gátlástalanul mustrálnak, neadjisten vigyorognak is rám, azt nem szeretem, illetlen és ijesztő dolognak találom.
10/17 anonim válasza:
A beszólogató taplókat utálom, de nyilván ha kimegyek az utcára, tudomásul veszem hogy másnak joga van megnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!