Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, akik voltak már vékonyak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, akik voltak már vékonyak és teltebbek is. Melyik alkattal tetszettetek jobban a pasiknak?

Figyelt kérdés

2022. szept. 15. 11:16
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

20as jaj de okos vagy évek óta nem eszek kenyérfélét se cukrot

Oda figyelek mit eszek mennyit mozgok mégse fogyok

Ésv sokszor az 1500kalóriát se eri el a napi bevitelem

A pajzsmirigy alulműködés sz egy olyan dolog h te csinálhatsz bármit amig nem kapod meg a megfelelelő gyógyszeres kezelést nem tudsz fogyni ..

És ezt egy Endroklinológus azaz ORVOS is mondta . Sokszor ÉVEK mire bellitja a gyógyszert

És ha valamit rosszul ír fel simán lehet diéta és mozgás melkert 16-20 kilót hízni 3 hónap alatt.

2022. szept. 15. 14:15
 22/26 A kérdező kommentje:
Utolsó ez így van, ismerek én is pajzsmirigybetegeket, alig esznek egész nap, mégsem tudnak fogyni. Én meg tömhetek magamba többezer kalóriát, akkor se megyek 50 kg fölé.
2022. szept. 15. 14:19
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes..akkor a te szervezeted valószínűleg nem hallott még az energiamegmaradásról
2022. szept. 15. 14:24
 24/26 anonim ***** válasza:
70%

Én nem tudom pontosan mi lehet a háttérben, nem vagyok orvos, de nekem pl pcos-em van, szintén hormonális. Hullik a hajam, pattanásos a bőröm. Bőrgyógyász javasolta a nőgyógyászati vizsgálatot, mert ő nem tudott vele mit kezdeni.

Az orvos viszont alig akart megvizsgálni, elhajtott volna, ha hagyom magam. Mert hogy 173 cm-hez, 56 kg voltam. Viszont én heti 50-60 km-t futok, plusz erősítés, és mindig odafigyelek a táplálkozásra. De nem csak úgy, hogy nincs kenyér. A szénhidrát, fehérje, zsír grammját is számoltam, meg hogy gyorsan, vagy lassan felszívódó-e.

Nem mondom, hogy ez másnak is menne, meg pajzsmiriggyel, mert tenyleg nem értek hozzá, de érdemes megpróbálni. Leginkább a precíz diétát, megfelelő mozgással.

2022. szept. 15. 14:44
 25/26 A kérdező kommentje:
Nem mindig jár együtt a pcos hízással. 20 éves korom körül nekem is volt, de akkor is ugyanilyen vékony voltam.
2022. szept. 15. 14:48
 26/26 anonim ***** válasza:

22es (Kérdező) Köszönöm a megerősítést sokan azt hiszik hogy betegség miatt nem lehet valaki túlsúlyos csak akkor ha sokat eszik. De egy pajzsmirigy betegnél nem így megy

Pont úgy ahogy Te írtad

2022. szept. 15. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!