Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akik voltak már vékonyak és teltebbek is. Melyik alkattal tetszettetek jobban a pasiknak?
20as jaj de okos vagy évek óta nem eszek kenyérfélét se cukrot
Oda figyelek mit eszek mennyit mozgok mégse fogyok
Ésv sokszor az 1500kalóriát se eri el a napi bevitelem
A pajzsmirigy alulműködés sz egy olyan dolog h te csinálhatsz bármit amig nem kapod meg a megfelelelő gyógyszeres kezelést nem tudsz fogyni ..
És ezt egy Endroklinológus azaz ORVOS is mondta . Sokszor ÉVEK mire bellitja a gyógyszert
És ha valamit rosszul ír fel simán lehet diéta és mozgás melkert 16-20 kilót hízni 3 hónap alatt.
Én nem tudom pontosan mi lehet a háttérben, nem vagyok orvos, de nekem pl pcos-em van, szintén hormonális. Hullik a hajam, pattanásos a bőröm. Bőrgyógyász javasolta a nőgyógyászati vizsgálatot, mert ő nem tudott vele mit kezdeni.
Az orvos viszont alig akart megvizsgálni, elhajtott volna, ha hagyom magam. Mert hogy 173 cm-hez, 56 kg voltam. Viszont én heti 50-60 km-t futok, plusz erősítés, és mindig odafigyelek a táplálkozásra. De nem csak úgy, hogy nincs kenyér. A szénhidrát, fehérje, zsír grammját is számoltam, meg hogy gyorsan, vagy lassan felszívódó-e.
Nem mondom, hogy ez másnak is menne, meg pajzsmiriggyel, mert tenyleg nem értek hozzá, de érdemes megpróbálni. Leginkább a precíz diétát, megfelelő mozgással.
22es (Kérdező) Köszönöm a megerősítést sokan azt hiszik hogy betegség miatt nem lehet valaki túlsúlyos csak akkor ha sokat eszik. De egy pajzsmirigy betegnél nem így megy
Pont úgy ahogy Te írtad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!