Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, akik voltak már vékonyak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, akik voltak már vékonyak és teltebbek is. Melyik alkattal tetszettetek jobban a pasiknak?

Figyelt kérdés

2022. szept. 15. 11:16
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
#7 van egy veled egymagas barátnőm és ő már 65 kg-san is inkább átlagos, semmint vékony kategória. Most akkor 85 kg-val már bocsi, de nehezen tudom elképzelni, hogy valaki vékony legyen. De mindegy, ne vitatkozzunk ezen, csak a kérdés szempontjából engem nem az érdekel, hogy telten vagy vékonyABBan tetszel-e jobban a pasiknak, hanem konkrétan vékonyan, mint ahogy a 6-os válaszoló írta.
2022. szept. 15. 11:42
 12/26 anonim ***** válasza:
8as, de ha nem eszel hogyan tudsz hízni?
2022. szept. 15. 11:42
 13/26 A kérdező kommentje:
#10 azta, akkor nagyon vékony voltál :D Sok pasinak bejöttél úgy? Én 157 cm-hez vagyok 50kg és még így is vékony. Telt sosem voltam, ez a rekordsúlyom eddig, ezért tettem fel a kérdést. Amúgy én így elég sokaknak tetszem.
2022. szept. 15. 11:47
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Vékonyan. 173 cm és 52 kg. Én olyan 56 körül érzem amúgy jól magam. A max 65 kg volt. Nem túl sok, de többnek látszott, mert én leginkább hasra hízom. Meg is állapítottam, hogy nekem nem szabad elengedni magam, mert míg másnak szép kerek csípője, meg feneke lesz, nekem úszógumim 😅
2022. szept. 15. 11:58
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

10es, ha te 178 magasan 50kilós voltál, akkor anorexiás gebe voltál

én 168 vagyok és 53 kiló. sportolok, izmos vagyok, de rohadt vékony

2022. szept. 15. 12:03
 16/26 anonim ***** válasza:
60%
Még szerencse, hogy tudod mennyire voltam anorexiás vagy nem. ;) Jól néztem ki. Jól állt minden ruha.
2022. szept. 15. 12:07
 17/26 anonim ***** válasza:
26%

12es úgy hogy egy hormon betegnek nem kell zabálnia hogy hízzon

Mert mindent raktároz a szervezete még egy pohár vizet is

És egy hormon beteg nem fog fogyni attól ha nem eszik csak még főbbet raktároz a vizet is vissza tartja a szervezet

2022. szept. 15. 13:34
 18/26 anonim ***** válasza:
28%

Kérdező hallottál a nehéz csontozatról?

Van olyan nő aki 175cm magas lapos hasú nincs nagy combja nincs nagy feneke azt mondanád h max 60 kg lehet és közben meg 80kg

2022. szept. 15. 13:37
 19/26 A kérdező kommentje:

A nehéz csontozat egy urbánus legenda, egy totális tévhit. Még egy vékony nő és egy nagydarab pasi csontozata között is csak pár kg a különbség. “A teljes csonttömeg átlagban a teljes testsúlynak mindössze 10 százaléka, kivételes esetekben maximum plusz-mínusz 4 kg-mal térhet el. Ez annyit jelent, hogy a „nehéz” és a „könnyű” csontozattal rendelkezők súlyában maximum 8 kg eltérés különbség lehet. Ami biztos: verd ki a fejedből, hogy a nehezebb csontozatod miatt vagy túlsúlyos! Nem a csontozat a ludas a dologban.”

[link]

2022. szept. 15. 13:56
 20/26 anonim ***** válasza:
54%
Ja, persze, mindent raktároz. Akkor nem sz*rik, azért akkora, mint egy malac? Zsír csak felhalmozott kalóriákból lesz. Ha lemozgom amit zabálok, nem fogok hizni. A fogyás lényege a kalóriadeficit. Akár mozgás nélkül is fogyna. Ne jöjjön már senki azzal h beteg, azért kövér. szerintem meg azért beteg, mert kövér
2022. szept. 15. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!