Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akik voltak már vékonyak és teltebbek is. Melyik alkattal tetszettetek jobban a pasiknak?
10es, ha te 178 magasan 50kilós voltál, akkor anorexiás gebe voltál
én 168 vagyok és 53 kiló. sportolok, izmos vagyok, de rohadt vékony
12es úgy hogy egy hormon betegnek nem kell zabálnia hogy hízzon
Mert mindent raktároz a szervezete még egy pohár vizet is
És egy hormon beteg nem fog fogyni attól ha nem eszik csak még főbbet raktároz a vizet is vissza tartja a szervezet
Kérdező hallottál a nehéz csontozatról?
Van olyan nő aki 175cm magas lapos hasú nincs nagy combja nincs nagy feneke azt mondanád h max 60 kg lehet és közben meg 80kg
A nehéz csontozat egy urbánus legenda, egy totális tévhit. Még egy vékony nő és egy nagydarab pasi csontozata között is csak pár kg a különbség. “A teljes csonttömeg átlagban a teljes testsúlynak mindössze 10 százaléka, kivételes esetekben maximum plusz-mínusz 4 kg-mal térhet el. Ez annyit jelent, hogy a „nehéz” és a „könnyű” csontozattal rendelkezők súlyában maximum 8 kg eltérés különbség lehet. Ami biztos: verd ki a fejedből, hogy a nehezebb csontozatod miatt vagy túlsúlyos! Nem a csontozat a ludas a dologban.”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!