Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan párok , akik felvállalnak olyan nyitott párkapcsolatot , ahol pl: a feleség kedve szerint tarthat szeretőt és mindezt úgy , hogy a férje minden részletről tud ?
Figyelt kérdés
Olyasmire gondolok , hogy pl: a pár és egy 3. pasi közösen kirándulnak , majd amikor csak a 3. pasi megkívánja a feleséget , az akkor és ott , ahol csak megkívánja , bátran szexelhet azzal a feleséggel a feleség férje előtt. Esetleg még segítő szerepet is bevállal szex közben a férj pl: úgy tartja feleségét , hogy a másik pasi , könnyebben hozzáférjen , vagy könnyebben belé tudjon hatolni - stb ...#Ugrabug.
2022. szept. 12. 17:40
1/13 anonim válasza:
Ezt hívják cuckoldnak. Páran csinálják. Én nem a feleségemmel, de egy korábbi kapcsolatban kipróbáltam milyen. Nyílt kapcsolatnak indult, de így izgalmasabb volt. Mivel szeretem a bdsm-et és az alázást. Mi ugyan nem kirándultunk soha, a barátnőm mindig elment a másik férfival valahova és utána beszámolt róla. Egyetlenegyszer volt arra példa hogy nálunk kötöttek ki, előtte közösen megittunk egy italt, de a srác nem ment bele hogy nézhessem, így a szomszéd szobából hallgattam végig. Viszont rosszul sikerült mert a srácot nagyon zavarta az egész helyzet és emiatt bénázott meg félbemaradt az egész. Úgyhogy onnantól mindig más férfiaknál vagy szállodákban szexelt a csajom. Volt h küldött képet, vagy felhívott és hallgathattam. Aztán lett egy stabilabb szeretője akivel elmentek wellnessbe stb.. és egyszer hozzánk jött át a srác, és megkértek h addig menjek el valahova.. elég megalázó volt, ugyanis a saját lakásomról volt szó.
2/13 A kérdező kommentje:
Hú , ez igen , nem semmi . És meddig működött így ez a kapcsolat és miért ért véget ?
2022. szept. 12. 18:28
3/13 anonim válasza:
Cuckold-ról beszélsz
Igen van ilyen
4/13 anonim válasza:
Én szívesen dugatnám a feleségemet, de csak úgy ha én is ott vagyok végig, fogom a kezét simogatom az arcát.
Megérdemli a Drágám az élvezeteket :)
5/13 anonim válasza:
szerintem undorító és megalázó ez az egész a nő ri*anc a pasi meg egy puha pöcs a nevető 3. meg jól jár.
6/13 anonim válasza:
Első vagyok. 3 évig tartott. De az eleje és a vége is ilyen seveled-se nélküled kapcsolat volt. Azért leginkább a szexről szólt a dolog köztünk. Meg a bdsmről, amiben sokmindent kipróbáltunk. Nem volt igazi mély szerelem és nem akartunk közös családot.. végül nekem ajánlottak egy jól fizető munkát külföldön és nem akart velem jönni, így vége lett.
7/13 A kérdező kommentje:
6/ : Örülök , hogy nem veszekedéssel és haraggal végződött a kapcsolatotok , hanem megtudtátok beszélni egymással , legalább is nekem így jött le , annak alapján , ahogyan leírtad .
2022. szept. 13. 15:57
8/13 anonim válasza:
Nem bánnám az én férjem is ilyen megértő lenne..
Sajnos nem ilyen...
9/13 A kérdező kommentje:
Miért kedves (8) -as , mi a baj a te férjeddel és mi az , amiben nem megétö ?
2022. szept. 13. 21:38
10/13 anonim válasza:
Nem figyel rám. Szültem neki 3 gyereket. Odaado voltam sok éven át. De ő nem elégít ki. Neki elég az ő igényeinek kielégítése... Nyilván kérdezi mire vágyok... Mostmár... Évekig leszarta. Mostmár lett szeretőm... Aki maximálisan kielégít... Sajnos csak titokban... Erre értem, hogy a férjem lehetne megértő... De ha kiderül, biztos nem teszem zsebre amit kapok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!