Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mi volt már szilveszteri házibuliban?
A feleségem csajbuliban volt mi pasik meg egy másikban, amikor mentem érte bent ült a sarokban és egy idegen lány azt hangoztatta, hogy a feleségem milyen erősnek gondolja magát ő az én helyemben minden nap jól megverné hogy tudj hogy mennyire nem áll jól neki, én meg hülyeségből mondtam hogy de ha megütöm még nagyobbat üt vissza, a feleségem erre mondta hogy az így van, a csaj meg mondta hogy akkor növesszek olyan izmokat mint amilyenek neki vannak.
Ezt mire érthette?
Itt még nincs vége a történetnek de ez a lényege, aki akar privizni kérdezzen nyugodtan.
De nem értem hogy mi történhetett.
A feleségem nem mondott semmit.
"a csaj meg mondta hogy akkor növesszek olyan izmokat mint amilyenek neki vannak.
Ezt mire érthette?"
Szerintem ezalatt tuti azt értette, hogy növesszél olyan izmokat, amilyenek neki vannak.
2
De mért pont olyat?
3
Na igen pont ezek az én kérdéseim is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!